U 2021-. godini najviše se pričalo, pored korona virusa, nažalost, o retrogradnom Merkuru i pojedinim slavnim parovima, koji kao da su bili pod uticajem pomenute planete - jer kako drugačije da ih objasnimo?!

Uzmimo za primer Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona, ili pak Oliviju Vajld i Harija Stajlsa.

Sa druge strane, ova godina definitivno nam je donela i brojna pomirenja, ali i nove ljubavi zajedno sa novim životnim odlukama, pa da krenemo redom, a kako drugačije nego od najvećeg iznenađenja 2021. - Džej Lo i Bena Afleka.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Dženifer Lopez ponovo je ušla u vezu sa starim/novim dečkom Benom Aflekom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šuškalo se dugo o njihovom pomirenju, ali niko nije znao zasigurno. Te samo su prijatelji, te nisu. Latino diva samo što je stavila tačku sa bejzbol legendom Aleksom Rodrigezom. Sa druge strane, i Ben je svoj raskid sa Ana de Armas teško podneo.

Dženifer Lopez i Ben Aflek pomirili su se nakon 17 godina.
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

A onda, mic po mic, jedno, drugo viđenje... malo u vili, malo na tajnim lokacijama i privatnim imanjima daleko od očiju paparaca, sve dok tog 15. juna nisu uhvaćeni u jednom restoranu dok razmenjuju nežnosti.

15. juna paparaci su ih uhvatili dok razmenjuju nežnosti.
printscreen/youtube 

Više nije bilo spekulacija, par je ponovo zajedno nakon što su pre 17 godina raskinuli veridbu. A trenutno se uveliko priča i da će ovog puta završiti gde su stali, odnosno, da će reći to sudbonosno "da".

Zoi Kravic i Čening Tejtum

Čening Tejtum i Zoe Kravic prvi put u javnosti pojavili su se na ovogodišnjoj MET Gali.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iznenadili su sve kada su se pojavili na MET gali, a nakon toga, paparaci su ih uslikali na ulicama Njujorka kako šetaju držeći se za ruke, čime su definitivno otkrili da među njima ima nečeg višeg od pukog prijateljstva. Čening Tejtum je u oktobru prošle godine raskinuo vezu sa pevačicom Džei Džej, a iza sebe ima i brak s 40-godišnjom glumicom i plesačicom Dženom Divan od koje se razveo 2019., i s kojom ima 8-godišnju ćerku Everli.

Zoe Kravic i Čening Tejtum uplovili su u vezu nakon burnih ljubavnih života.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kada je u pitanju Zoe, do skoro se spekulisalo da je u vezi sa vlasnicom jednog restorana Sarom Elis Herdman. Pre toga su je povezivali sa koleginicom Tejlor Pejdz, a Zoi je inače pre svih tih insinuacija bila u braku sa glumcem Karlom Glusmenom koji je trajao samo 18 meseci.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Kim Kardašijan pronašla je sreću sa Pitom Dejvidsonom nakon kraha braka sa Kanjeom.
Profimedia 

Možda jedan od najčudnijih spojeva na našoj listi. Ko bi rekao da će nakon kontroverznog repera Kanjea Kim pronaći sreću sa problematičnim reperom i zavodnikom poznatih žena Pitom Dejvidsonom.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson poljubili su se prvi put u emisiji SNL.
youtube printscreen 

Sve je krenulo malo pre nego što je bila voditeljka popularnog američkog šou programa "Saturday Night Live". Zajedno su pripremali skeč, u programu se i poljubili, a onda nastavil ida se druže.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson uslikani su skoro kako se drže za ruke.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Potom su viđeni kako se drže za ruke u jednom zabavnom parku, iako su negirali isprva da postoji išta osim prijateljstva. Međutim, poslednje paparaco fotke definitivno ne govore "samo smo drugari". A u šta će se ova veza pretvoriti, ostaje da vidimo.

Hari Stajls i Olivija Vajld

Hari Stajls i Olivija Vajld ne vole da pričaju o svojoj vezi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepa glumica Olivija Vajld pronašla je sreću kraj pevača Harija Stajlsa nakon kraha braka sa poznatim glumcem Džejsonom Sudeikisom. Iako su mnogi bili uvereni da je u pitanju samo prolazna avantura, glumica je počela i da živi sa pevačem, a usledila je i promena imidža, te je sad daleko seksepilnija i provokativnija.

Glumicu su uslikali dok je selila stvari u pevačev dom.
007 / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glasine o Hariju i Oliviji Vajld pokrenute su nakon što je par spažen da se drži za ruke na venčanju pevačevog menadžera Džefrija Azofa, a pre nekoliko meseci glumicu su uslikali dok je selila stvari iz nekadašnjeg u dom u kome živi pevač.

Olivija Mun i Džon Mulani

Olivija Mun i Džon Mulani ne samo što su ušli u vezu, već ona čeka i prvo dete sa njim.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još jedna Olivija i još jedna glumica. Ali ove godine ne samo što se pričalo o njenoj novoj vezi sa Džonom Mulanijem nakon višegodišnjeg prijateljstva, već i o trudnoći zbog koje mesecima bruje mreže.

Olivija Vajld i Džon Mulani zbližili su se dok je on bio na rehabilitaciji.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Razlog - problematični glumac je još uvek oženjen, a mnogi tvrde da je upravo Olivija razlog što je rešio da se razvede. Njih dvoje bili su u bliskom kontaktu dok je on bio na rehabilitaciji, nakon čega je doneo odluku da napusti svoju suprugu, umetnicu Ana Mari.

Kortni Kardašijan i Travis Barker

Kortni Kardašijan našla je sreću kraj Travisa Barkera.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kortni je prva od Kardašijanki koja je otpočela trend zabavljanja sa problematičnim rokerima. Nju obožavatelji i "krive" što je Kim sada sa Dejvidsonom. Međutim, istina je da su Kortni i nekadašnji bubnjar benda Blink-182 godinama prijatelji, a navodno je Travis svoju suprugu prevario upravo sa Kim Kardašijan.

Travis Barker navodno je svoju bivšu ženu prevario sa Kim Kardašijan.
Instagram 

Ipak, roker je ove navode oštro demantovao. Nedavno je i zaprosio Kortni, a medijske stupce često pune svojim, više nego bizarnim izlivima ljubavi, baš poput sledećeg para na listi.

Megan Foks i Mašin Gan Keli

Megan Foks i Mašin Gan Keli često šokiraju bizarnim izjavama ljubavi.
printscreen/instagram 

I ovaj par svakodnevno puni medijske stupce bizarnim ponašanjem. Nedavno su se pojavili lancem vezanih noktiju, a ne libe se i da javno razmenjuju nežnosti, ali i da se pojavljuju na različitim događajima u diskutabilnim autfitima, ako se to uopšte i može tako nazvati.

Megan Foks i Mašin Gan Keli šokiraju gdegod da se pojave.
printscreen/instagram 

Za njihovu vezu saznalo se sredinom prošle godine kada se uveliko brujalo o njenom razvodu sa zvezdom "Beverly Hills-a" Brajanom Ostinom. Ipak, ove godine gotovo kao da im je neko rekao - budite napadni, ekstravagantni, šokirajte, a onda šokirajte ponovo, te se često komentarisalo da su kao "pušteni s lanca".

Rijana i ASAP Roki

Rijana i ASAP Roki potvrdili su vezu tek ove godine.
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

Rijana je konačno srećna u ljubavi nakon više nego turbulentne on-off veze sa Krisom Braunom. Nedavno se spekulisalo i da je Rijana trudna nakon što se na jednoj svečanosti pojavila u uskoj haljini koja je ocrtavala njene obline. Ipak, pevačica je to demantovala, iako to priželjkuje, kako je i sama više pusta pominjala.

Glasine o simpatijama krenule su još 2013. godine kada su nastupali zajedno na njenoj turneji. Međutim, ASAP Roki tek je pre nekoliko meseci zvanično potvrdio da su par tokom jednog intervjua rekavši da je je "Rijana ona prava".

Adel i Rič Pol

Adel je ušla u vezu sa košarkaškim agentom Ričom Polom.
Youtube 

Ova godina definitivno je u znaku Adel. Ne samo što je smršala čak 30 kilograma, izbacila sjajan album koji već obara sve rekorde, već je našla sreću i na polju ljubavi i to sa košarkaškim agentom i biznismenom Ričom Polom.

Šuškalo se da se Adel nedavno verila, ali to još uvek nije potvrđeno.
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Par je uslikan prvi put zvanično na jednoj košarkaškoj utakmici, a novinar ESPN-a Brajan Vindhorst otkrio je da su Adel i Rič u vezi. Nedavno se šuškalo i da se pevačica verila, ali ovi navodi nisu provereni.

Kajli Džener i Travis Skot

Travis Skot i Kajli džener obnovili su ove godine svoju vezu.
Splash News / Splash / Profimedia 

Poslednjih mesec dana ovaj par je u žiži javnosti zbog nesreće koja se dogodila na "Astroworld" festivalu na kom je život izgubilo 10 ljudi. Zbog svega su ostali i bez ponuda za poslove, pogotovo od kako su se snimci njegovog ponašanja na koncertu pojavili na internetu.

Kajli Džener čeka drugo dete sa Travisom Skotom.
printscreen/instagram 

Kajli je inače ponovo u drugom stanju, a kako se priča, čeka dečaka. Ove godine par se pomirio nakon što se dugo šuškalo o tome. Pomirenje su ozvaničili fotografijom na Instagramu i potvrdili gradske priče.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!