Iako su ih mnogi opisivali kao "spoj nespojivog", izgleda da su Kortni Kardašijan i Travis Barker uspeli da dokažu da se suprotnosti privlače, i to za manje od godinu dana veze. Naime, muzičar, koji je nekoliko puta bio glavna meta osuda, priredio je Kortni veče za pamćenje, te ju je, u krugu najbližih ljudi, zaprosio.

Ovaj svečani trenutak dogodio se u Kaliforniji, tačno u 18:30 časova kako bi slavni par uhvatio trenutak dok sunce zalazi.

- Kortni je bila iznenađena, nije to očekivala. Travis ju je odveo do plaže, gde je pripremio more ruža i sve je bilo jako romantično. Kortni se rasplakala, zaista nije mogla da veruje. Travis je uspeo da oduševi i porodicu, svi su navijali za njih - rekao je izvor blizak paru.

kortni kardasijan i travis barker
Profimedia 

Kortni se svečanim činom pohvalila fotografijom na Instagramu, dok je u opisu porčila jedno:

- Zauvek.

Veridbi su prisustvovali Kloi, Kajli i Kendal Džener, Kris Džener, Tristan Tompson, ali i Travisova deca iz prethodnog braka - Landon, Alabama i Atijana. Iako je Kortni ovo prvi brak u koji će stupiti, muzičar će treći put stati na ludi kamen.

Ni reakcija Kim Kardašijan nije mogla proći neopaženo. Ona je na svom Tviter nalogu podelila snimak na kom se Kortni i Travis ljube i napisala:

- Kravis zauvek.

Ipak, društvene mreže su preplavljene komentarima o Kortnijem bivšem dečku, Skotu Disiku. Naime, korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni činjenicom da je Kortni pristala da se uda za Travisa, dok je svog bivšeg odbijala nekoliko puta, iako su proveli skoro čitavu deceniju zajedno.

Podsetimo, par je svojim potezima u nekoliko navrata zgrozio javnost. Kortni je naišla na mnogo osuda kada je na UFC borbi poljubila Travisa, a potom su zbog paparaco fotografija mnogi komentarisali da se Kortni ponaša vrlo razuzdano i provokativno, što ne priliči jednoj majci troje dece.

Više fotografija slavnog para pogledajte u galeriji:

- / Coleman-Rayner / Profimedia Kortni Kardašijan i Travis Barker provokativne fotografije