Od kada je u vezi sa kontoverznim muzičarem Kortni Kardašijan se ponaša prilično razuzdano i provokativno.

Najnovija scena koju je za paparace priredila sa dečkom Travisom Barkerom bila je previše i za fotoreportere.

Trenutak pun strasti i nezgodna poza rezultirali su da je međunožje Kortni Kardašijan završilo u prvom planu. Neonski donji veš i zadignuta suknja ostavila je sve bez teksta.

Atraktivna crnka ne krije koliko je zaljubljena u Barkera. Svojevremeno je pokazala kako mu je na ruci istetovirala "Volim te", ali je i na Instagramu podelila da ima epruvetu sa njegovom krvlju, na kojoj pritom piše njegov datum rođenja i inicijali.

kortni kardasijan i travis barker
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

S druge strane on je podelio sa fanovima da poseduje sveću koju je nazvao "Ovo miriše kao Kortnin orgazam".

Nedavno je Traviš rešio da uzvrati svojoj devojci, te je i on napravio tetovažu sa njenim imenom čiju sliku su takođe podelili na mrežama.

Podsetimo, ova 42-godišnjakinja i popularni muzičar počeli su da se zabavljaju početkom godine, a svi tvrde da je ova romansa drastično promenila Kortni.

Fotografije koje su brzinom svetlosto obišle svet prokomentarisao je i Kornim bivši muž Skot Dizik.

"Da li je ova riba normalna", napisao je Skot u poruci koju je poslao još jednom Kortninom bivšem partneru - manekenu Junesu Bendžimom (28).

"Brate, šta je ovo. U sred Italije", dodao je Disik. No, ovaj 38-godišnjak nije našao adekvatnog sagovornika u Bendžimu, koji je sa Kortni bio u vezi od 2016. do 2018, jer je obelodanio celu prepisku na Instagramu.

skot dizik
Instagram 

"Nije mi važno sve dok je ona srećna. P.S. Nisam ti ja brat", odgovorio mu je britko Junes koji je naknadno na svom storiju objavio ovo dopisivanje uz dodatni komentar: "Zadrži istu energiju koju imaš prema meni javno i privatno".

Inače, Travis, bubnjar grupe Blink-182, i 42-godišnja lepotica već nekoliko meseci dižu prašinu svojim istupima u javnost - ne libe se da žestoko razmenjuju strasti gde god i kad god.

Njihove paparaco fotke na kojima uživaju u vatrenim dodirima gotovo svakodnevno završavaju u medijima, a obasuti su kritikama "da se ponašaju kao u spavaćoj sobi".

Instagram Kortni Kardašijan sa novim suprugom.

Tako smo imali prilike da ih vidimo u previše strasnim i eksplicitnim poljupcima, a nedavno su objavili i snimak u kom Kortni sisa prst svom dečku.

"Ovo je odvratno i sramotno", "Zašto bi ovo iko radio u javnosti?" , "Od ovoga mi se povraća", "Ne razumem zašto nisu ostali u krevetu", samo su neke u nizu zgroženih opaski na društvenim mrežama.