Svi komentarišu da Kortni Kardašijan odavno nije tako blistala kao od kako je u vezi sa kontroverznim rokerom Travisom Barkerom.

Uostalom, kako i ne bi - izgleda nikad bolje, ima pored sebe čoveka koji je obožava (nedavno su se i venčali u Vegasu po nekim navodima) i najbolje od svega - vole je čak i njegova deca, a pogotovo ćerka Alabama Luela.


Da se sjajno slažu bilo je evidentno još u decembru kada su se tek pojavili navodi o njihovoj romansti. Naime, tada je tinejdžerki kupila istu torbicu kao sebi, nakon što joj je to tražila, što je Alabama podelila na svom storiju uz haštag "besties" ("najbolje drugarice").

Sve to se nije dopalo Travisovoj bivšoj ženi Šani Moakler, koja je, smatrajući da njenu ćerku kupuju poklonima,oplela po Kardašijankama i optužila Travisa da ju je varao sa Kim Kardašijan još dok su bili u braku, te da je to upravo pravi razlog njhovog razvoda.

Međutim, Šana je takođe optužila Kortni da loše utiče na mladu Alabamu koja je počela daleko provokativnije da se oblači od kad provodi vipe vremena sa Kortni i Travisom, a neka njena izdanja možete videti upravo u galeriji ispod:

printscreen/instagram Alabama Barker, ćerka Travisa Barkera

Mesecima je Moaklerova davala izjave za magazine, sve dok njenoj ćerki nije bilo dosta.

"Kardašijanke joj kupuju Pradu svaki drugi dan. Daju joj savete koji se ne daju maleletnim devojčicama. Mislim da je lepo što su fine prema mojoj deci, ali ne želim da ih one vaspitavaju" rekla je nekadašnja misica.

To je bila kap koja je prelila čašu i uzorkovala ogromnu svađu između majke i ćerke nakon koje se Alabama navodno odrekla majke.

alabama sa svojim ocem travisom barkerom
printscreen/instagram 

"Sad si se setila da budeš majka. Sama sam odrastala, sama se snalazila, dok si ti jurila holivudske momke", napisala je Alabama tada javno.

Od tog trenutka, Alabama je sa bratom Landsonom Ašerom prešla kod oca i kako se može videti na njihovomim Instagramima dobro se zabavljaju i slažu sa kortninom decom.

U poslednjem intervjuu, Alabama je Kortni nazvala "mamom". "Ne mogu da je zovem maćehom, ona je dobra prema meni. Ona je moja mama", izjavila je.

Znajući Šanu, ne verujemo da će se ovo tako završiti, te ne sumnjamo da nas na relaciji Kardašijan - Barker - Moakler čeka još drame.