Kortni Kardašijan i njen dečko Travis Barker već nedeljama dokazuju svima da se suprotnosti zaista privlače, a na meti su fotografa svaki put kada se pojave u javnosti. Tako su ih uhvatili i krajem ovoge sedmice kada su išli na večeru.

43-godišnja Kourtni zablistala je u minijaturnoj crnoj haljinici koja joj je jedva prekrivala kritične delove, dok je Travis (45) bio u ležernoj kombinaciji koja je otkrila njegove brojne tetovaže.

Par deluje zaljubljenije nego ikad, a zajedno su već nekoliko meseci, ali mnogi i dalje komentarišu kako su nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga šta drugi pričaju o njihovoj ljubavi.

kortni kardasijan i travis barker
@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre nego što su započeli vezu, Kardašijanka i Travis godinama su živeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Kalabasasu i kretali se u istim krugovima i tako su postali jako bliski.

O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Anđelesu, ipak tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga često su mogli da se vide zajedno.

Američki mediji prenose da Kortni i Travis uskoro planiraju da objave veridbu, a nedavno su zajedno kupili kuću u Palm Springsu od 12 miliona dolara za njih i decu koju imaju iz prethodnih brakova.

kortni kardasijan i travis barker
twoeyephotos/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Oni su toliko zaljubljeni i ne mogu da se zasite jedno drugog. Veza im je toliko jaka. Travis čini da se Kortni oseća posebno i uvek joj pokazuje koliko je voli i koliko mu je važna. I Kortni se trudi da pokaže koliko joj je stalo", istakao je izvor nedavno za strane medije.