O ljubavi Kortni Kardašijan i kontroverznog muzičara Travisa Barkera šuškalo se mesecima. Da su nagađanja istinita istina potvrđeno je još u ferbuaru ove godine, a od momenta kada su konačno viđeni zajedno, ne prestaju da šokiraju javnost.

Izlivi ljubavi, zajedničke lascivne fotografije i video snimci, postali su svakodnevica para, a čak su i članovi KArdašijan-Džene porodice prokomentarisali da nikad nisu videli Kortni da se tako ponaša, niti da je tako zaljubljena.

Međutim, kako kažu, onaj ko gubi, ima pravo i da se ljuti, odnosno, tako komentarišu ponašanje bivše Travisove žene u poslednje vreme, koja, kako stvari stoje, i te kako ima šta da kaže na konto nove veze njenog bivšeg muža.

Šana Moakler razvela se od Travisa 2008. godine, a nekadašnji model nedavno je čak i uklonila tetovažu koju je posvetila svom bivšem suprugu. Međutim, sada je "razvezala jezik" i po pitanju Travisovog ponašanja u braku, odnosno razloga zbog kog su se razveli.

Navodno je glavni uzrok bila njegova afera sa, nikim drugim do Kim Kardašijan.

"Razvela sam se jer sam ih uhvatila zajedno, dok su radili to..." rekla je Šana za US Weekly. Takođe je istakla da je videla i celu prepisku između Travisa i Kim u kojoj su priznali aferu, iako su u medijima tvrdili drugačije.

Sam Travis svojevremeno je izjavljivao da je on taj koji je želeo da se razvede od Šane jer je ona ta koja je bila neverna, međutim, nekadašnja manekenka tvrdi da to nije istina.

"Kim je tada radila kao asistent Paris Hilton, a Travis je jedan od prvih poznatih momaka kog je upoznala", rekla je Šana ali i dodala, "on je već tad imao aferu sa Paris, to sam znala, a onda je počeo da koristi Kim kao modela za svoju kolekciju odeće".

"Molila sam svog bivšeg supruga da ne uzima Kim baš zbog cele situacije sa Paris, ali me nije poslušao", rekla je.

"Dok smo "radili" na našem braku, stigle su mi poruke od treće osobe koja me je upozorila šta se dešava između Travisa i Kim".

Muzičar je celu situaciju opisao u svojim memoarima "Živiš jako, varaš smrt i bubnjevi, bubnjevi, bubnjevi". Napisao je: "Nikome nisam rekao za Kim. Baš me briga što je samo asistent i organizator garderobera, neviđeno je seksi", ali je i dodao da uprkos tome što mu se dopadala, nikada nije želeo da bude išta više od džentlmena prema njoj.

travis barker
screenshoot youtube 

Šana sad kaže da je Travis lagao o celoj situaciji u memoarima. "On sad izlazi sa njenom sestrom. Meni bi bilo čudno na njegovom mestu", završila je izlaganje.

Iako su Kim i Travis demantovali Šanine navode ponovo, verujemo da je ovo samo početak nove holivudske sapunice, a ko tu govori istinu ostaje da vidimo u narednom vremenu.