Kada su tiktokerku Adison Rej prvi put uslikali sa Kortni Kardašijan, mnogi su se pitali o čemu se tu zapravo radi. Iako su tvrdile da su prijateljice, ljudi su bili u čudu jer je razlika između Kardašijanke i TikTok zvezde veća od dvadeset godina.

Adison su čak povezivali i sa Kortninim bivšim, Skotom Disikom, što se na kraju ipak ispostavilo kao laž. Međutim, nakon toga su se za mladu tiktokerku lepile etikete da je "potrčko Kardašijanki, željna pažnje", kao i da time želi da obezbedi prvo mesto na ovoj mreži, koje uveliko drži njena "suparnica" Čarli Demilio.

"Ovo prijateljstvo me šokira", "Ne mogu uopšte da zamislim kako njihovi razgovori izgledaju", "Jako je zbunjujuće njihovo druženje", "Šta ona radi sa nekim ko je duplo mlađi od nje?", "Ovo nikada neće prestati da bude čudno", "Sve luđe i luđe"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod njihovih zajedničkih fotografija.

adison rej
Instagram 

Iako Rej sveukupno prati preko 120 miliona ljudi, a uz sve to ima i svoj više nego uspešan kozmetički brend, te je više nego evidentno da joj slave ne manjka, komentari da se druži sa rijaliti zvezdama samo zbog slave ne jenjavaju.

Međutim, Adison i Kortni postale su prijateljice zahvaljujući njenom sinu Mejsonu, i kako stvari stoje ne obaziru se na negativne komentare.

Rejevu koju su uglavnom "prozivali" zbog "viška" kilograma, sada su fotografi uslikali dok je napuštala teretanu. Primetno je da je druženje sa poznatim sestrama uticalo i na njen stil oblačenja, te sada pokazuje daleko više "kože", a počela je da nosi i dezene sa životinjskim printovima. Pojedini izvori tvrde da se tiktokerka očajnički trudi da izgled dovede u red, ali i da telo oblikuje po uzoru na sestre Kardašijan-Džener.

adison rej
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Adison je bila u sportskom topu i helankama sa leopard dezenom, a kosu je vezala u visoku punđu. Ceo stajling upotpunila je jednostavnim zlatnim nakitom, belim patikama i belom pletenom torbom. 

adison rej
printscreen/instagram/addisonraee 

Ovog puta komentari su bili na strani mlade tiktokerke, a mnogi su komentarisali da iako je nedavno raskinula vezu sa takođe Tiktok zvezdom Brajs Holom, Adison zaista nikad bolje nije izgledala. A da li će se prijateljstvo sa poznatim sestrama održati ostaje da vidimo u budućnosti, ili će Rejeva ipak naći društvo približno svojih godina.

kortni kardašijan i adison rej
Instagram 

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram/addisonraee Adison Rej