Skot Disik, bivši partner Kortni Kardašijan, već je neko vreme u vezi s 18 godina mlađomAmelijom Hamlin, ćerkom rijaliti zvezde Lise Rine. Iako je nedavno raskinuo s 23-godišnjom Sofijom Riči, za koju su isto pisali da je premlada, a sada je oko bacio na još mlađu.

Iako je izgledalo da će ovo biti neka prolazna priča, Disk ju je već upoznao sa svoje troje dece koju je dobio s Kortni, a već je imao priliku i da se druži sa sestrom svoje nove devojke. Par je nedavno prošetao s decom sunčanim Malibuom, a više od Amelijine atraktivne kombinacije i Skotove tinejdžerske odeće, pažnju je privukla velika modrica u uglu njenih usana.

Amelija Grej Hemlin i Skot Disk
Profimedia 

Pogađate, nije dugo trebalo da krenu razne teorije. Ipak, mnogi ljudi misle da je mlada influenserka i model radila nešto na svojim vidno velikim usnama, a poznato je i kako je njena slavna mama velika pobornica raznih zahvata kojima je transformisala izgled.

Amelija Grej Hemlin
Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A ako je Amelija nešto radila na sebi, to su svakako usne, što je itekako vidljivo. Dorađivala se i njena sestra Delila Bel, a mediji ih nazivaju novim sestrama Džener.

Hoće li i one preterivati s operacijama, ostaje da vidimo, a mnogi komentarišu da su na dobrom putu. Više njenih slika pogledajte u galeriji:

Instagram, Profimedia Amelija Grej Hemlin