Lisa Rina, glumica i zvezda šoua "The Real Housewives of Beverly Hills" sa svojih 57 godina izgleda apsolutno savršeno, a izgleda da su njene besprekorne gene nasledile i njene kćerke, Amelija i Delila. A upravo je 19-godišnja Amelija poslednjih nekoliko dana tema svetskih magazina što zbog veze sa Skotom Diskom, što zbog provokativnih slika na njenom Instagramu.

Naime, ona se na svom Instagram profilu fotografisala u belom, čipkastom rublju i pokazala neverovatnu figuru.

Iako su je mnogi uputili komplimente na račun izgleda, našli su se i oni kojima je ovo ipak bilo neprimereno. Dok su se pojavili komentari koji su sugerisali da je povećala grudi, neki pratioci su je upitali zašto se skinula.

"Veoma je lepa, ali hoće li njena majka biti srećna s ovim fotografijama?", "Je li ovo način da koji biste želeli da se vaša ćerka poredstavlja javnosti?", napisali su korisnici društvenih mreža. U komentarima se potom javila i sama Lisa koja je stala u obranu svoje ćerke, koja je objavila srca u znak podrške svojoj mezimici.

Izgleda da njenoj mami ne smetaju ove fotke, a paparaci su u međuvremenu 19-godišnju lepoticu uslikali kako odlazi u jedan restoran u Los Anđelesu dok je na sebi imala sivi sportski kompletić.

Amelija Grej Hemelin
Profimedia 

Pojedinici su komentarisali da Amelija ima top figuru, ali da se neprimereno obukla, odnosno da je previše istakla atribute. Da li se slažete s njima?