Amelija Grej Hemlin (19) privlačila je sve poglede na plaži u Majamiju. Lepa manekenka je sa svojim novim dečkom, Skotom Diskom uživala u suncu, a gotovo da ne postoji osoba koja se nije okrenula za njom. 

Bivši partner Kortni Kardašijan nedavno je raskinuo turbulentnu vezu sa 22-godišnjom Sofijom Riči nakon tri godine, a utehu je pronašao u još mlađoj influenserki i manekenki Ameliji Grej.

Amelija je inače ćerka TV zvezda Lize Rine i Henrija Hemlina koji nisu nimalo oduševljeni jer je njihova ćerka u vezi sa 18 godina starijim Skotom, međutim teše se da je njihova veza samo faza. Ipak, rekli bismo da nije reč o fazi, jer Skot se ne odvaja od svoje nove drage.

Amelija često i na svom Instagramu deli provokativne fotografije, a poslednjom pojavom na plaži, koju su zabeležili paparaci, uspela je da zaseni mnoge. 

Amelija Grej
Profimedia 

Amelija je u minijaturnom, šljokičavom, roze bikiniju istakla svoje zgodno telo, dok jena glavi nosila maramu u sličnoj boji, a od nakita zlatne ogrlice i minđuše alke. S obzirom na to kako mlada Amelija izgleda, ne čudi nas činjenica da mnogi nisu mogli da skinu poglede sa nje.