Najveća holivudska zvezda Bred Pit (57) je uslikan dok je izlazio iz doma zdravlja na Beverli Hilsu u invalidskim kolicima, nakon što je tamo imao zakazan termin kod zubara. On je bio skoro neprepoznatljiv jer je na licu imao zaštitnu masku, naočare za sunce, kao i kapuljaču na glavi.

Član medicinskog osoblja gurao je Bredova invalidska kolica, dok ih je pratio njegov telohranitelj, a glumac je tom prilikom nosio crnu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i bele patike. Zvezda filma "Bilo jednom u Holivudu" je najverovatnije morao da izađe u invalidskim kolicima iz ustanove zbog dugogodišnje politike bolnice kako bi se izbegla njihova odgovornost ukoliko se pacijent povredi izlazeći iz ordinacije pod dejstvom anestezije ili medikamenata.

Bred Pit
Shutterstock 

"Šta se desilo Bredu?", "O ne, nadam se da nije povređen", "Zašto iz zubarske ordinacije izlazi u kolicima?", "Nadam se da je dobro", glasili su komentari fanova nakon što su videli nove Bredove slike.

Nije poznato šta je tačno Bred Pit radio sa zubima, a fanovi nagađaju da je možda samo otišao na malo ozbiljnije čišćenje i sređivanje zuba pred dodelu Oskara ove godine, koja će se održati 25. aprila.

Naime, već sada je poznato da će ceremoniju voditi upravo on sa još troje kolega - Riz Viterspun, Hale Beri i Harisonom Fordom, a najverniji fanovi mu žele svu sreću u novoj voditeljskoj ulozi.