Pre par dana šuškalo da će Britni Spirs (39) biti sledeća gošća koju će čuvena Opra Vinfri intervjuisati, nakon šro su to uradili Mergan Markl i princ Hari. Javnost želi da čuje šta pevačica ima da ispriča o svom ocu i celoj situaciji u kojoj se našla. Britni je sada novim potezom opet pokrenula lavinu komentara, a ne tiče se pomenutog intervjua.

U sredu je pop princeza na svom Instagram profilu objavila tri bizarne fotografije s jednostavnim opisom "Crveno" i zaludela pratioce. Mnogi su već postali detektivi koji pokušavaju da otkriju značenja misterioznih fotografija, a neki je neprestano ispituju treba li joj pomoć.

Prva na redu bila je fotografija običnog crvenog frižidera. Njeni obožavaoci nisu ovo očekivali jer Britni retko objavljuje ovoliko bizarne fotografije. Instagram je momentalno eksplodirao, pa je dobila na hiljade lajkova i komentara zabrinutih obožavatelja.

"Molim te u sledećoj objavi obuci crvenu haljinu ako ti je potrebna pomoć!" , glasio je jedan komentar.

"SOS, uzbuna, crveni alarm", glase ostali komentari.

Jedan od njenih fanova je čak fotografiju frižidera povezao s #FreeBritney haštagom koji već mesecima kruži internetom u znak podrške Britni i kako frižider znači da je pevačica videla podršku svojih obožavatelja koja joj je bila preko potrebna.

"#FREEZEBRITNEY", napisao je pevačicin pratilac ispod slike.

Druga fotografija istog opisa "Crveno" prikazuje Britni koja prekriva usne rukama na kojima su crvene rukavice.

Mnogi komentarišu da ih pevačica već pomalo plaši svojim objavama. Povezali su ove objave s takozvanim projektom "Ruža". Naime, Britni je ranije objavljivala niz fotografija sebe s ružama pa su obožavatelji na tim fotografijama, kao i ovima, pokušali da pronđu poziv za pomoć pevačice koja se trenutno sudi s ocem.

Veruje se kako pevačicin otac Džejmi Spirs iskorišćava pevačicu i ima apsolutnu kontrolu nad njenim životom. Ona je trenutno u sudskoj borbi zbog koje se nada da će njenu imovinu preuzeti njena menadžerka Džodi Montgomeri.

Mnogi su povezali i ovu sudsku borbu s neobičnim crvenim motivima.

"Crveno za osvetu ocu", pisalo je među komentarima.

Zadnja u nizu bila je fotografija crvene fioke iz koje se vidi mače.

Teorije u komentarima ne mogu da se prebroje. Neki čak smatraju da Britni izlazi s albumom čiji će naziv biti "Crveno" nakon što pobedi u sudskom sporu protiv svog oca i osvoji svoju novu slobodu.

Pevačica se još nije izjasnila o tačnim značenjima svojih objava, ali verovatno i neće jer se skoro nikada nije složila, ali nije ni negirala teorije svojih obožavatelja.

Njene crvene objave sada pojedinačno imaju preko 300,000 lajkova, kao i preko deset hiljada komentara. Podsetimo, Džejmi Spirs upravlja svim njenim bogatstvom koje vredi 60 miliona dolara još od 2008. godine. Ta pravna bitka je jedna od gorućih tema u dokumentarcu "Framing Britney", koji je nedavno napravio i objavio "New York Times".

Britni spirs
Youtube 

Već godinama javnost izražava podršku pevačici na razne načine, a borba za njena prava ide do te mere da je nastao ceo pokret #FreeBritney.

Njen otac je dobio mogućnost upravljanja imovinom svoje ćerke nakon što je ona 2008. doživela prilično javan nervni slom i završila na psihijatrijskom lečenju, gde je provela pet dana. Advokat njenog oca je tvrdio da pevačica nikada nije ni tražila da joj se vrati mogućnost upravljanja njenom imovinom.