Manekenka Jovana Đorđevićoglasila se na svom Instagram profilu, a sve povodom nedavnog otkrića da se na društvenoj mreži Telegram objavljuju eksplicitne fotografije devojaka bez njihovog znanja. Umreženi sistem je otkrila devojka Staša Ivković, a jedna od grupa je i "Nišlijke“, sa preko 20.000 članova.

Naime, poznatoj manekenki je nedavno jedan korisnik društvene mreže zapretio da će je silovati, jer ga kako je sam napisao previše uzbuđuje što Jovana svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na svom profilu na Instagramu. Najgore od svega je što je ovaj muškarac dobio podršku nekih Jovaninih pratilaca na društvenim mrežama.

Manekenka je bila šokirana saznanjem da postoji mreža i u okviru nje grupa koja razmenjuje fotografije i slike maloletnih devojčica, ali i devojaka.

Ne zna šta bih napisala osim da se nadam da će ove bednike uskoro locirati i adekvatno kazniti… Devojke, žene… Vaspitajte svoje sinove na vreme, ovakve stvari ne smeju da se dešavaju”, napisala je Jovana.

screenshot story sa instagrama
Instagram 

Podsetimo, nedavno je objavljena vest koja je uzburkala javnost u Srbiji, a to je da postoje grupe na društvenoj mreži Telegram, na kojoj se objavljuju eksplicitne fotografije devojaka među kojima ima i maloletnih i to sve bez njhihovog znanja. Prema navodima ova grupa broji 36.000 muških članova.