Manekenku Aniku Božić Al-Saraj domaći mediji nazivaju bogatom Srpkinjom koja živi u raju. Udajom za Palestinca Jusufa Al-Saraja skrenula je ogromnu pažnju javnosti. Svaki njen korak se prati na društvenim mrežama, a modni znalci njene modne kombinacije ocenjuju najvišim ocenama.

Manekenka i jedna od najbogatijih Srpkinja, Anika Božić proslavila je rođendan, a torta i ambijent u kom je slavila svoj "divan dan", ostavila je mnoge bez teksta.

Naime, Anika je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u maloj crnoj haljini pored bazena, a ispred nje na stolu nalazila se zlatna torta u obliku piramide.

Na dnu "piramide" je pisalo: "Srećan rođendan, Anika", a pored te slavljenica je imala još jednu tortu - crvenu u obliku srca. Sto je bio ukrašen laticama crvenih ruža, a Anika se svima zahvalila na "divnim žaljama i ljubavi".

Anika je uspešna manekenka koja se pre šest godina udala za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine, s kojim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje u kakvom luksuzu živi.

Njen suprug Jusuf je vrlo bogat i mnogi ga zbog toga nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza". Par živi na relaciji Kairo - Pariz.

Inače, Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa.

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne može da bude šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog momenta reč princ bila korišćena kao metafora, kazala je Božićeva za domaće medije jednom prilikom.

Anikin Instagram je inspiracija mnogim devojkama kada je reč o modnim kombinacijama. Lepa Srpkinja na svom profilu ge ima preko 120.000 pratiliaca, često objavljuje slike koje mnoge ostavljaju bez teksta.

- Moje odevne kombinacije su svakako autentične, a moj Instagram je modno - umetnički foto dnevnik prožet dozom sarkazma i humora na svoj račun. Taj izraz je prvenstveno privukao modne brendove i doneo mi saradnje o kojima sam kao mala sanjala, rekla je Anika za "Blic".