Ako spadate u one koji često "vise" na Instagram, a u sferi vašeg interesovanja su moda i modni influneseri, sigurno vam nije promakao lik i delo Milice Polskaje. Ona neodoljivo podseća na bogate, vitke Ruskinje sa licem poput lutki, plavom kosom i plavim očima...

Ipak, Milica nije Ruskinja, već Srpkinja, premda živi na području nekadašnjeg SSSR-a, preciznije u Kazahstanu, a na pomenutoj društvenoj mreži je ekstremno popularna - prati je više od 260 hiljada ljudi na pomenutoj popularnoj mreži.

Ona sa pratiocima redovno deli detalje svog privatnog života prepunog luksuza i raskoši, a fokus je stavila na svoje skupe i atraktivne modne kombinacije, ali objavljuje i fotografije sa raskošnih destinacija, luksuznih putovanja... Jedino što krije jesu lica njenog supruga i četvoro male dece.

Naime, ova plavuša je udata za misterioznog, bogatog Kazahstanca zbog kog i živi u Almatiju, a mada njegov identitet krije, otvoreno priča o tome kako su se upoznali, te kako njihov brak izgleda.

Milica je pre nekoliko godina otvorila Jutjub kanal, a svaki njen ima hiljade i hiljade pregleda. U videima koje deli sa pratiocima iskreno, zabavno, bez foliranja i do detalja izveštava publiku o svojoj intimi.

U jednom od snimaka otkrila je da je supruga upoznala u jednom klubu u Dubaiju, gde je svojevremeno živela i radila, uz komentar da je odmah znala da je to to.

"Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ružem i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama, i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku", ispričala je Milica, i otkrila kako joj je on rekao da ga ju je sam Bog poslao njemu.

Par je danas u srećnom i stabilnom braku, a zajedno su dobili i tri sina i jednu ćerku. Milica je posvećena majčinstvu, ali se bavi i modnim dizajnom - ima svoju liniju haljina i kupaćih kostima. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Ako često listate Instagram, a u sferi vašeg interesovanja su moda i modni influneseri, sigurno vam nije promakao lik i dele Milice Polskaje