Kada dođe taj "dan D", većina trudnica ni ne pomišlja na šminku, a kamoli da li izgleda lepo u trenucima kada je jedino što treba da bude bitno da donesu zdravu bebu na ovaj svet. 
Ali, izgleda da ne misle svi isto. Naime, jedna devojka, postala je internet senzacija baš zbog svega što je radila pred i u toku porođaja. 

Dok je većina žena u ovakvim tenucima znojava i zadihana, ona je izgledala poput glamurozne dive dok je opušteno ležala u svom bolničkom krevetu. Dok je dobijala infuziju i potrebne lekove, ona se najnormalnije šminkala, kao da se sprema za izlazak u grad, a ne za rođenje bebe. 

Da zlo bude još gore, sa sobom je ponela i profesionalnu opremu za fotografisanje, kao i rasvetu, a sve u cilju da izgleda savršeno. Uostalom, pogledajte video: 

@merkmenace

##fyp##newborn##glam

♬ Inside Their Head - TT remix

Mlada mama ležala je u bolničkom krevetu, a svuda oko nje bila je razbacana kozmetika, dok je ona je pravila red selfija, a red fotografija tek rođene bebe. Snimci iz bolnice imali su preko milion i po pregleda, pa se može reći da je novopečena majka dobila slavu koju je, očigledno i priželjkivala. 

Ovaj video, koji je do sada videlo nekoliko miliona ljudi, objavio je na Tiktoku Adam, njen suprug, uz komentar "otvorena 10 cm".

@merkmenace

Touch up at 10cm ##fyp##baby##newborn

♬ Inside Their Head - TT remix

Komentari ispod videa su se samo nizali, a dok neki u svemu ovome nisu videli ništa loše i pisali su, primera radi: "Nije izabrala glamurozni život. Glamurozni život je izabrao nju", "Ne želi da izgleda loše prvi put kada je dete vidi, poštujem to", mnogo više je bilo onih koji su osuli drvlje i kamenje po novopečenoj mami: "Neodgovorno", "Zar je bitno kako izgledaš!?", "Samo fali da gledamo porođaj na lajvu i to je to", "Gde je granica ukusa"...

@merkmenace

Reply to @mamahaley92

♬ original sound - Adam Krause

Nakon što se sredila, ona je nešto kasnije objavila da je rodila sina, a svoje "profesionalne", i kako se da primetiti, retuširane fotografije podelila je sa svojim pratiocima na TikToku.