Ako ste mislili da holivudske zvezde žive život iz bajke - prevarili ste se! A posebno kada je ljubav u pitanju. Razvodi i prevare postaju skoro uobičajena stvar među svetski poznatim imenima, a o njihovim aferama piše se mesecima.

Eva Longorija i Toni Parker

Glumica Eva Longorija i košarkaš Toni Parker bili su u naizgled divnom i skladnom braku, koji je trajao samo tri godine. 2010. godine prelepa glumica podnela je zahtev za razvod od NBA zvezde, a razlog je bio taj što je Eva otkrila da je Toni slao stotine poruka drugim ženama. Nije prošlo mnogo vremena dok mediji nisu saznali da je košarkaš imao aferu i sa Erin Bari, suprugom svog bivšeg saigrača Brenta Barija.

eva longorija i toni parker
ALFAQUI / Newscom / Profimedia 

Demi Mur i Ešton Kučer

Jedan od holivudskih parova koji nije mario za razliku u godinama svakao su bili glumci i kolege Ešton Kučer i Demi Mur. Međutim, nakon skandala i optužbi da je Ešton prevario svoju 16 godina stariju suprugu sa dvadesetdvogodišnjom Sarom Lil, Demi Mur objavila je 2011. godine da se razvodi posle više od sedam godina braka. Da stvar bude još gora, mediji su tada preneli da je Ešton prevario Demi noć pre sedme godišnjice braka.

Kristen Stjuart i Robert Patinson

Skandal koji se dogodio između omiljenog “vampirskog” para iz poznate “Sumrak” sage potresao je ceo Holivud. Naime, Kristen Stjuart prevarila je Roberta Patinsona sa četrdesetjednogodišnjim oženjenim rediteljom Rupertom Sandersom. Fotografija glumice u rediteljevom zagrljaju objavljena je bila čak i u novinama, iz kojih su saznali svi, pa i sam Robert. Nakon novog skandala, glumica se javno izvinila za svoja neverstva, govoreći Patinsonu da ga voli.

Viktorija i Dejvid Bekam

Dejvid Bekam tužio je časopis “In touch” koji je objavio da je prevario suprugu Viktoriju s prostitutkom Irmom Nici, i tražio je oko 18 miliona evra odštete. Poznati fudbaler je tada svedočio da je u London išao kako bi poseto bolesnog oca, a ne da bi se se sastajao sa Irmom i plaćao joj za seks, kako je ona tvrdila. Tu parnicu je izgubio, a pored Irme, u javnosti su se pojavljivale i tvrdnje da je Bekam prevario Viktoriju sa svojom asistentkinjom Rebekom Lus, kao i manekenkom Sarom Marbek. Najpoznatiji par na svetu nije okončao svoj brak nakon ovih afera. Naprotiv, posle tri sina dobili su ćerku Harper Seven.

Sijena Miler i Džud Lou

Ne zaboravimo slavnog glumca Džuda Loua. Naime, glumca je koleginicu i bivšu partnerku Sijenu Miler prevario s dadiljom, a nakon toga je napravio dete konobarici Samanti Burk. Sve detalje prevare saznali su svi kada je njegova nevera procurila u medije, a taj trenutak zasenio je sve što je Miler radila na profesionalnom planu.

- Bilo je zaista teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Taman sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama da ustajem iz kreveta i da se suočavam s javnim raskidom, a onda da stanem svake večeri pred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam - rekla je glumica u intervjuu.

- Imala sam 23 godine i karijera mi je tek počinjala. Mislim da ako sam to sve prošla, tu traumu, nema toga što ne mogu podneti - zaključila je Sijena.

Tri godine kasnije par se pomirio, ali sreća im nije bila dugog veka. Zauvek su se razišli 2011. godine. U međuvremenu su mediji otkrili kako je glumica bila u aferi s oženjenim glumcem Baltazarom Getijem, a par je kasnije tužio britanske tabloide koji su prenosili njihove zajedničke fotografije.

Dženifer Aniston i Bred Pit

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od besa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, videla fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio. Iako su Anđelina i Bred demantovali da su bili zajedno dok se Pitov brak nije okončao, gotovo da im niko ne veruje.

Anistonova i Pit su se razveli u januaru 2005. godine kada su i dali zajedničko saopštenje za javnost u kojem su porekli da je razlog za njihov razvod Bredova veza sa koleginicom s filma "Gospodin i gospođa Smit" Anđelina Džoli. Međutim, samo nekoliko nedelja nakon što su se razveli, Bred je viđen sa Anđelinom na plaži na egzotičnim destinacijama. Konačna potvrda njihove veze stigla je u aprilu, kada su Bred i Anđelina fotografisani zajedno na plaži u luksuznom odmaralištu u Africi. Tada je glumac i preuzeo i ulogu oca njenom usvojenom sinu Medoksu.

anđelina džoli i bred pit
- / Backgrid USA / Profimedia 

Kasnije je Dženifer uplakana dala jedan intervju, u kojem je govorila o propasti braka sa Bredom. Govorila je i o tome kako joj je on rekao da je ne napušta zbog veze sa drugom ženom. A onda je priznala da je redovno odlazila ispred svoje kuće na plaži u Malibuu i da je vrištala od besa.

Larsa i Skot Pipen

Najaktualnija preljubnica u svetu šou-biza 46-godišnja Larsa Pipen čeka službeni razvod od NBA košarkaša Skotija Pipena, ali za to vreme i te kako zavodi mlađe muškarce, ali i oženjene. Tako je na nju pala zvijezda "Timberwolvesa", Malik Bizli, koji je duplo mlađi od nje, a i ujedno je s njom prevario mladu suprugu s kojom ima dete. Ona je za sve saznala iz medija, kada je videla njihovu zajedničku fotografiju, a Larsa je tako ponovno dospela na stub srama. "S koliko si igrača bila? Priznaj!, "Zašto to radiš Skotiju", "Mesto ti je na ulici", "Nisi mogla pda nađeš slobodnog muškarca?", "Toliko slobodnih muškaraca, a ti si morala odabrati onoga koji je u braku", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

"Najsvežija prevara" vezana je Aleksa Rdorigeza. Iako su Dženifer Lopez demantovali raskid i navode o prevari, retko ko da im veruje da bivši bejzbol igrač nije imao ništa sa , Medison LeKroj.

Glasine o Aleksovom dopisivanju sa Medison pojavile su se u javnosti prvi put početkom februara, a tada jedna od učesnica rijalitija u kom je bila i Medison, iznela sumnju da su se Rodrigez i zanosna plavuša viđali, dok se Medison branila i rekla da to nema veze sa istinom, ali je ipak potvrdila da se dopisivala sa nekadašnjim bejzbol igračem.

dženifer lopez i aleks rodrigez
Shutterstock 

"Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom", rekla je ona za ‘PageSix’, ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala. I dok se Medison navodila kao glavni razlog navodnog raskida Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, slavni bloger Perez Hilton je i ranije pisao da je poznati par imao krizne momente.

"Imali su i pre ovoga dosta problema, ali skandal s Medison je kap koja je prelila čašu. Dženifer to nije mogla da podnese. Odzvanjalo je da je Aleks vara s 20 godina mlađom zvezdicom nekog rijalitija", napisao je ranije Perez Hilton (42), piše Page Six.