Ni jedan brak nije savršen, ali nekad trzavice mogu da vas koštaju svega - i to bukvalno! Pogotovo ako ste javna ličnost. Te davne 2004. ceo svet je brujao o skandalu - "idiličan" brak Viktorije i Dejvida Bekama bio je pred pucanjem zbog fudbalerove navodne afere sa ličnom asistenkinjom, Rebekom Los, koja je za kratko vreme postala glavna tema svih medija. 

Zapravo, Rebeka i Dejvid, prvi put su uslikani 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. Nije ni čudo što je Bekamu malo trebalo da padne na njene čari.

Nakon objavljenih fotografija na kojima su veoma blizu jedno drugog, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, mnogo kasnije, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu. 

Kako je tada tvrdio dobro upućeni izvor, Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. U hotelu Dejvid je delovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svetla u svojoj sobi.

Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga.

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island". Ipak, Rebeka nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti skine "ružičaste naočari" po pitanju Bekamovih, i prodala medijima celu priču o prevari. 

Zbog svega toga je i ostala bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče. 

Ipak, da psi laju, a karavani prolaze, te da se sve zaboravi nakon nekog vremena potvrđuje i to što je Rebeka danas u srećnom braku sa  lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom i ima dva sina Magnusa (11) i Liama (9). Par se upoznao 2008. godine u rijaliti šou programu "71 Degrees North", gde je on radio kao medicinski lekar na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebeka izbačena iz rijalitija. 

Danas radi u centru za testiranje na Kovid-19, ali i kao joga instruktor. Planira dodatno školovanje kako bi postala medicinska sestra, jer kako kaže, voli da pomaže ljudima i oseća se korisno.

U razgovoru za britanski OK! priznala je kako se tokom pojedinih nastupa u rijalitijima osećala kao da su je iskoristili zbog gledanosti i reputacije, ali uprkos žaljenju zbog svojih postupaka iz prošlosti, ističe kako ništa ne krije od svoje porodice.

Sa sinovima je, kako kaže, takođe veoma otvorena: "Znaju da im se mama slikala za Plejboj, i svesni su da imam i svoju "nevaljalu" stranu. Naravno da se kajem zbog mnogih svojih postupaka, donosila sam puno loših odluka, verovala ljudima kojima nisam smela verovati..."

"Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se kući u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lepa faza u mojim kasnim dvadesetim, čovek se stalno razvija i menja", rekla je Rebeka na kraju.

I Bekamovi danas uživaju u srećnom braku, iako su se godinama često provlačile vesti o njihovom razvodu. 

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.