Zvezda rijalitija “Southern Charm”, Medison LeKroj (31) navodno je uzrok kraha veze Džej Lo i njenog verenika. Glasine o Aleksovom dopisivanju sa Medison pojavile su se u javnosti prvi put početkom februara, a tada jedna od učesnica pomenutgo rijalitija iznela sumnju da su se Rodrigez i zanosna plavuša viđali, dok se Medison branila i rekla da to nema veze sa istinom, ali je ipak potvrdila da se dopisivala sa nekadašnjim bejzbol igračem.

"Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom", rekla je ona za ‘PageSix’, ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala. I dok se Medison navodi kao glavni razlog raskida Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, slavni bloger Perez Hilton je i ranije pisao da je poznati par imao krizne momente.

"Imali su i pre ovoga dosta problema, ali skandal s Medison je kap koja je prelila čašu. Dženifer to nije mogla da podnese. Odzvanjalo je da je Aleks vara s 20 godina mlađom zvezdicom nekog rijalitija", napisao je ranije Perez Hilton (42), piše Page Six.

Ko je Medison LeKroj?

Ova atraktivna plavuša je iz malog mesta u Južnoj Karolini, a pojavila se u čak 29 sezona vrlo gledanog rijalitija 'Southern Charm' koji prati život dobrostojećih porodica. Sa 20 godina udala se za sportistu Džoša Hjua, međutim njihov brak nije dugo trajao. Razvod je usledio posle pet godina braka, a imaju sina Hadsona (8).

Medison živi zdrav život, često vežba, što se može primetiti po njenoj figuri. Aktivna je na društvenim mrežama, na Instagramu je prati preko 400.000 ljudi, gde redovno deli fotografije iz privatnog života, kao i one atraktivne u kupaćim kostimima. Pored toga što je rijaliti zvezda, Medison je po zanimanju frizerka i šminkerka, kao i vlasnica salona frizerskog salona.

Više njenih slika pogledajte u galeriji:

Instagram Slike Medison Le kroj