Fanovi pevačice i glumice Dženifer Lopez zadivljeni su kako joj lice blista u reklami za proizvode iz njene bjuti linije ‘Glow’. I dok u kratkom snimku ona nabraja koje preparate koristi u nezi, lice joj zaista izgleda besprekorno. Gotovo bez ijedne bore zbog čega mnogi sumnjaju da Džej Lo koristi filtere, ali i botoks.

Da li nas Dženifer Lopez laže ili je zaista pronašla čarobnu formulu kojom na prirodan način održava svoj tako mladolik izgled u 52. godini? Mnogi se to poslednjih dana pitaju posebno otkako je latino diva odlučila da svoju liniju bjuti proizvoda Glow reklamira na Instagram profilu, i to bez trunke šminke.

U poslednjem videu koji je podelila na svom Instagramu, gde je vidimo u majici, s punđom na glavi i bez imalo šminke, Dženifer je svojim pratiocima nabrajala koje proizvode koristi. Na njenom licu nije se mogla primetiti ni najmanja bora, proširena pora ili bilo koji drugi nedostatak.

"E to se zove predivna koža. Taj sjaj!", "Izgledaš odlično". "Kraljica". "Prirodno lepa". "Izgleda savršeno", neki su od komentara oduševljenih fanova. Ipak, bilo je i onih koji smatraju da se Dženifer podvrgla tretmanima botoksa.

Dženifer Lopez
Shutterstock 

Jedna njena prijateljica pomenula je kako Džej Lo koristi serum za područje oko očiju iz linije Glow i kune se da izgleda mlađe, što joj i navodno govore i mnogi poznanici.

Nisu baš svi uvereni u efikasnost proizvoda barem onako kako ih reklamira poznata glumica. Naime, mnogi smatraju da su za njen besprekoran izgled zaslužne razne plastične operacije, estetski zahvati i botoks. Možda i poneki filter. Pevačica takve prozivke ipak nije ignorisala.

“Molim vas da me ne nazivate lažljivicom. Nemam potrebe da lažem”, nedavno je odgovorila Dženifer na optužbe da koristi botoks.

“Celog života sam bila iskrena… kažem vam, to što radim deluje”, dodala je pevačica.

Ono što deluje, isticala je ranije, sve je osim botoksa i raznih zahvata. Mnogo sati sna, nošenje kreme sa zaštitnim faktorom, ishrana bogata povrćem i vlaknima, praktikovanje meditacije i afirmacija, mnogo, mnogo vode i izbegavanje pušenja, alkohola i kofeina. Sve to Dženifer redovno primenjuje i kaže kako daje rezultate. Više njenih fotografija možete pogledati u galeriji u nastavku.

Youtube Pogledajte kako pevačica izgleda u 6. deceniji