Dženifer Lopez je prošle godine oduševila svet nastupom sa Šakirom na poluvremenu najvažnije utakmice nacionalne lige američkog fudbala - Super Bowlu. Ovog februara "Dženi iz bloka" je tu bila samo kao gledalac i podrška Weekend-u, koji je nastupao u pauzi meča Tampa Bej Bakanirsa i Kanzas Siti Čifsa, ali je ipak uspela da skrene pažnju svih medija na sebe.

Latino diva za ovu je priliku nosila jednostavno, ali vrlo atraktivno izdanje koje je privuklo mnoge poglede. Pevačica je, naime, na Floridu stigla u vrlo interesantnom modnom izdanju. Pažnju je plenila u belom crop-topu modnog brenda Louis Vuitton, koji je naglasio njeno besprekorno izvajano telo i struk, koji je uparila sa odgovarajućim belim sportskim pantalonama.

Ipak, tu se sva priča o sportskom stilu završava jer je preko te kombinacije nosila predimenzionirani kaput pepito dezena. Latino diva blistala je u sportsko-elegantnoj kombinaciji, ali ceo utisak je pokvario njen izbor cipela - crne gležnjače s vrtoglavom platformom i potpeticom u kojima je pevačica hodala po travi poput prave profesionalke.

dzenifer lopez promasaj
Profimedia 

Radi se o crnim štiklama sa srebrnim šnirevima i petom od preko 15cm, poznatije kao neboderke, koje su odavno izašle iz mode, prvenstveno zbog visine potpetice koju su danas zamenili niži i stabilniji modeli.

Nedavno nas je Džej Lo sve očarala novim musthave modelom cipela za predstojeću sezonu, a sada se istinski nadamo da ovaj modni promašaj neće opet vratiti na ulice. Iako su vremena kada su neboderke bile trend davno iza nas, čini se da su i tada izgledale vrlo neprikladno za mnoge prilike. Zapravo, pitamo se, za koje prilike su ikada bile prikladne i praktične?

Dženifer Lopez u pratnji svog partnera Aleks Rodrigeza na Superbowl-u
Profimedia Dženifer Lopez u pratnji svog partnera Aleks Rodrigeza na Superbowl-u

Obzirom na to da je poznata pevačica zaista neiscrpna modna inspiracijama devojkama širom sveta, ovaj trend cipela danas najčešće vezujemo za igračice u striptiz barovima, i zato se ne radujemo njegovom vraćanju. Ukoliko joj to pođe za rukom, možemo je slobodno prozvati glavnom ambasadorkom najružnijeg modnog trenda.

Gležnjače neboderke nisu predstavljale nikakav problem za Dženifer Lopez, koja je svoje modno izdanje dovršila Hermesovom torbicom, sunčanim naočarama i sivom zaštitnom maskom za lice bez koje više niko ne izlazi iz kuće. Ipak, ukoliko posedujete ovaj modni promašaj u svom garderoberu, dobro razmislite hoćete li ga ponovo poneti.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas