Starleta Kejti Prajs (42) napokon je potpisala papire za razvod i okončala brak sa svojim trećim suprugom, striperom Kiranom Hajlerom (33), koji ju je varao tokom njihovog braka.Razišli su se u martu 2018. godine nakon burne veze, a sada su i zvanično razvedeni.

"Konačno smo potpisali papire za razvod. Presrećna sam što sam izašla iz tog braka. Jedina dobra stvar koja je proizašla iz toga su moja deca. Sada mogu nastaviti sa svojim životom i ostaviti sve loše iza sebe.

Želim mu svu sreću i jedva čekam da nastavim sa svoj životom", rekla je kontraverzna Kejti koje iz tri braka ima ukupno petoro dece.

Kejti Prajs
Instagram 

Kejti i Kiran venčali su se 2013. godine nakon samo dva meseca veze. To je bio njen treći brak, a pre njega rekla je da Aleksu Ridu i Piteru Andreu. Sreća s Kiranom nije dugo trajala jer je Kejti otkrila kako ju je varao s njihovom dadiljom. To nije bila jedina prevara u njihovom braku već se posle nanizalo još nekoliko ljubavnica stripera.

Inače poznata starleta pored burnih veza i brakova poznata je i kao neko ko je zavistan od plastičnih operacija. Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Prvi zahvat uradila je sa 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, fejs liftingu, a strani mediji prenose da je operisala i nos.

Stručnjaci tvrde da nema onoga što starleta na svom telu nije korigovala. Kada uporedite njene današnje fotografije sa onima sa početka karijere Kejti je neprepoznatljiva, ali bukvalno.

Poslednjih meseci je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde sa pratiocima deli slike na kojim, kako kažu njeni fanovi izgleda veoma loše. Gotovo da ne postoji osoba koja nije primetila da Kejti skoro više ništa prirodno nema na sebi, a mnogima oči bodu "bolesno" beli zubi, navode njeni pratioci. Više njenih slika i njenje tranformacije pogledajte u galeriji:

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis