Najaktualnija preljubnica u svetu šou-biza 46-godišnja Larsa Pipen čeka službeni razvod od NBA košarkaša Skotija Pipena, ali za to vreme i te kako zavodi mlađe muškarce, ali i oženjene.

Tako je na nju pala zvijezda "Timberwolvesa", Malik Bizli, koji je duplo mlađi od nje, a i ujedno je s njom prevario mladu suprugu s kojom ima dete. Ona je za sve saznala iz medija, kada je videla njihovu zajedničku fotografiju, a Larsa je tako ponovno dospela na stub srama.

Larsa Pipen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"S koliko si igrača bila? Priznaj!, "Zašto to radiš Skotiju", "Mesto ti je na ulici", "Nisi mogla pda nađeš slobodnog muškarca?", "Toliko slobodnih muškaraca, a ti si morala odabrati onoga koji je u braku", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

A osim što je glavna tema zbog preljubničkih drama, ujedno je i bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan pa možete misliti kakve se tu tek priče i teorije zavera stvaraju.

Ono što je jasno kao dan i što niko ne može opovrgnuti su njene plastične operacije koje je, izgleda, radila kod hirurga Kim Kardašijan. Larsa svoje telo nije najbolje održavala, a posledice su i više nego očigledne. 

To su nam sada još jednom dokazale paparaco fotke, ali ona uporno na svojim društvenim mrežama pokazuje sasvim drugu sliku. Besramno fotošopira svaki deo tela iako izgleda potpuno drugačije na realnim slikama. Očito misli da su svi slepi i da niko neće primetiti.

"Preterala si", "Okej, znamo da ovako ne izgledaš uživo", "Koliko fotošopa...", samo su neki od komentara koje joj ostavljaju pratioci ispod fotografije je deli na svom Instagram profilu.

Više njenih obrađenih i neobrađenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Pogledajte kako izgleda sa filterima i bez njih...