Dan zaljubljenih je odavno prošao, ali svet i dalje priča o fantastičnim fotografijama sestara Kardašijan-Džener. Kim, Kajli i Kendal, pozirale su u minijaturnom crvenom vešu i pokazale sve svoje obline. Ali, jedna sestra se očigledno osetila nepravedno izostavljenom.

Naravno, reč je o Kortni Kardašijan, koja je za "nepozivanje" na fotografisanje, rešila da se "obračuna" sa sestrama na urnebesan način. 

Naime, najpre je objavila fotografiju na svom Instagram profilu u izazovnom vešu, sličnom kakav su nosile Kim, Kajli i Kendal, uz šaljiv natpis: "Kad već nisam pozvana na sestrino snimanje...".

Kortni Kardašijan
printscreen/instagram/kourtneykardash Kortni Kardašijan u vešu

Komentari ispod slike su se samo ređali: "Grmiš!", "Boginjo", "Zaslužuješ da imaš solo snimanje", "Zar si išta drugo očekivala od Kim posle svega"...

Fotografija je za kratko vreme imala skoro tri ipo miliona lajkova. Ali, najstarija Kardašijanka se nije samo na tome zaustavila. Nakon toga, usledila je serija fotografija sa snimanja za Dan zaljubljenih, na kojima je pomoću Fotošopa dodala sebe. 

Pogledajte ih u galeriji ispod: 

printscreen/instagram/kourtneykardash Kortni Kardašijan Fotošop osveta

Na kraju se fotografisala i u minijaturnom bikiniju zbog kog su joj pratioci poručili da ne samo što je "džepna Venera", već i ima najbolju građu od svih sestara.
Urnebesna šala Kortni Kardašijan zasmejala je ceo internet, a da smo na Kiminom mestu, sledeći put bismo dobro razmislili pre nego što odluči da ne pozove svoju najstariju sestru.