Kajli Džener i Travis Skot pre nekoliko dana zajedno su proveli praznik ljubavi, a sa njima je bila i njihova trogodišnja ćerkica Stormi. Šetali su po peščanoj plaži u Santa Barbari, i moramo priznati da su zaista izgledali kao i svaki drugi par iz komšiluka, osim što su daleko od toga, barem ako je verovati njihovim izjavama za medije.

Kajli je nosila široke farmerice i "puff" kratku jaknu, a malenoj Stormi je, u duhu praznika, obukla crveni duks. Njih troje su zajedno izgledali zaista preslatko, iako i dalje tvrde da se druže samo zbog ćerkice. Kajli i Travis navodno i dalje nisu zajedno, iako im nakon ovakvih prizora uopšte ne verujemo.

Kajli i Travis na Dan zaljubljenih
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kajli i Travis na Dan zaljubljenih

Ruku na srce - od svih dana, baš su se našli na Dan zaljubljenih? Podsetimo, par se upoznao na slavnom festivalu "Coachella", a samo dan nakon fatalnog susreta, Kajli je krenula sa njim na turneju.

Nekoliko nedelja kasnije začeta je Stormi, a Kajli je uspela da sakrje trudnoću do samog kraja. Prvi prekid veze dogodio se u septembru  2019. godine, a do danas se ne zna da li su ponovo zajedno ili nisu.

Glasine su podgrejane još 18. oktobra 2020. kada je Kajli postavila fotografiju sa Travisom na svoj profil, a tada se u medijima pojavila informacija da par pokušava ponovo, ali da ne žele pritisak javnosti, te je to razlog što se sve skriva. 
Znajući Kajli i koliko je vešto sakrila trudnoću, ne bi nas iznenadilo da se tako nešto ponovi, možda i sa bebom No.2, iako ne sumnjamo da će vešti paparaci ovog puta otvoriti četvoro očiju.