Američka pevačica Kristina Agilera nedavno je uslikana na bazenu sa porodicom, a fotke njenog novog izgleda iznenadile su mnoge. Iako je izjavila da je zadovoljna svojim "novim telom", čini se da baš i nije toliko zadovoljna, ako je suditi po onome što objavljuje na društvenim mrežama.

Naime, nekadašnja pop princeza je na Instagramu podelila nove fotografije u interesantnoj odevnoj kombinaciji, a nema ko nije primetio da se njene slike dosta razlikuju od onij koje su uslikali paparaci na bazenu u Majamiju.

Kristina na fotografijama koje je objavila na Instagramu izgleda znatno mršavije u odnosu na izgled iz svakodnevnog života.

Pevačica je pozirala u ljubičastoj rolci i crnim kožnim pantalonama, dok je na očima imala naočare za sunce sa ljubičastim staklima. Kristina je kosu vezala u rep, a u ruci je nosila tašnicu sa dezenom rubikove kocke.

"Fotošop", "Razlika je toliko očigledna, zašto to radiš?", "Lepa si, ali znamo da si mnogo deblja u realnosti", "Izgledaš bolje nego ikad", "Videli smo kako izgledaš na bazenu", "Na Instagramu avion, a uživo triput veća", samo su neki od komentara koji su se našli ispod njenih objava.

Podsetimo, Kristina je nedavno uslikana na jednom bazenu u Majamiju, gde odmara sa porodicom. Paparaci su je "uhvatili" u crnom jednodelnom kupaćem kostimu, a kada se okrenula videla se njena poveća pozadina.

Kada se fotografije sa društvenih mreža i iz realnog života, više je i nego jasno da Kristina mnogo obrađuje slike, baš kao i mnoge druge zvezde.

Kristina Agilera
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako sređuje telo u fotošopu, u medijima sitiče da je navodno zadovoljna.

"Nikad ne bih volela da se vratim u ono vreme kada sam imala dvadeset godina. Tada sam se osećala tako nesigurno", rekla je ona nedavno na račun svog izgleda.

"Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično. Zadovoljna sam sa svojim "novim telom"", dodal je pevačica. Više njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod:

Shutterstock Transformacije s početka karijere pa sve do sada...