Glumica Džejda Piket Smit (49) i njena kćerka Vilou (20) priznale su kako su ih pre privlačile žene. O svemu su se oglasile u posebnoj emisiji na Facebooku koju je vodila Džejdina majka, Adrijen Benfild-Noris (67).

Džejda je danas u braku s glumcem Vilom Smitom, a ispričala je u intervjuu kako su je seksualno privlačile žene, ali da veze sa ženama nikada nisu bile za nju.

"Volim da budem okružena ženama, ali nikada ne bih mogla s njima da se povežem u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dvaput dosad su me privukle žene u seksualnom smislu, a to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina", ispričala je glumica.

Na to se nadovezala i njena kćerka Vilou. "Sećam se da sam u nekoliko navrata pomislila koliko su neke devojke predivne. Nikada nisam bila zaljubljena u devojku, ali ne isključujem mogućnost da bi to moglo da se dogodi jer su me i ranije dosta privlačile", zaključila je 20-godišnja Vilou.

Podsetimo, Džejda i Vil Smit su imali brojne probleme u braku, a prošle godine glumica je suprugu u emisiji priznala da ga je varala s 28-godišnjim pevačem Avgustom Alsinom pre pet godina. Svetski mediji su prošle godine redovno pisali o preljubničkoj aferi u kojoj su se supružnici našli, ipak sve su prebrodili i ostali su zajedno.

džejda piket smit i vil smit
Shutterstock 

Džejda je rekla Vilu da je razvila prijateljstvo sa Avgustom pre četiri godine kada ga je upoznala preko sina Džejdena, a pevač je tada imao 23 godine. Ona je istakla da se u početku njihova bliskost stvorila jer je pevač navodno u to vreme bio bolestan i ona se angažovala oko toga da mu pomogne.

S obzirom na to, kako su oboje priznali, njihov brak je u to vreme bio na pauzi i praktično su bili raskinuli, Džejda je vremenom uplovila u vezu sa Avgustom, ali ne smatra to preljubom, jer nije ni bila sa Vilom u to vreme. Iako je par prvobitno demantovao Avgustove navode da se ovo desilo, sada su otkrili da je ipak delom sve istina. S obzirom na to da nije tačan deo da je Vil "dao dozvolu" da se ovo događa, ali i da ne smatraju to prevarom, jer im je brak u tom trenutku bio "nepostojeći".

"Osećala sam veliku bol u tom periodu, bila sam slomljena. U procesu te veze (sa Avgustom) definitivno sam shvatila da ne možeš da nađeš sreću van sebe. Samo sam želela da se osetim dobro. Dugo se nisam tako osećala... I bila mi je velika radost što sam pomogla nekome da se zaceli" - zaključila je Džejda. U videu možete pogledati prilog o njihovoj vezi: