Usred glasina tokom vikenda da su se njih dvoje rastali nakon četiri godine veze, bivši njujorški Jenki odleteo je u Dominikansku Republiku kako bi proveo kvalitetno vreme sa svojom verenicom, Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez i Aleks Rodriguez, po rečima bliskih izvora, odlučili su da vezi daju još jednu šansu. Prema pisanjima stranih medija, par nastoji da razreši probleme iz prošlosti i vrati se na staro nakon što su iskreno razgovarali i zajedno proveli vikend u Dominikanskoj Republici.

Dženifer i Aleks su fotografisani kako se ljube i strastveno grle. U snimcima koje je objavio Daily Mail, Dženifer se odmara ispred svoje sobe u belom ogrtaču i dočekuje svog verenika. Takođe se vide kako zajedno sede za stolom na terasi i gledaju u laptop. Aleks se par puta i našalio i krenuo da poljubi Dženifer sa zaštitnom maskom na licu, a onda ju je skinuo i počeo da je obasipa poljupcima

dženifer lopez i aleks rodrigez
Profimedia 

Ove fotografije nastale su nakon što je izvor za ET rekao da je par „još uvek veren“, dodajući, „kao i svi parovi, imaju nekih poteškoća“. Izvor je dodao da se njihova deca nadaju da mogu nešto da reše.

Glasine tvrde da se par suočava s problemima koje nisu povezane s trećom stranom, iako raniji navodi kažu da je Rodriguez prevario Dženifer Lopez sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj.

Rodrigez je nakon glasina izjavio da "nije slobodan", a zatim je sledećeg dana označio Dženifer Lopez u svojim Instagram story-ima, napisavši: "Nova nedelja. Novi dan. Na gore. Na više." Što se tiče Džej Lo, ona je na TikTok podelila seriju snimaka ekrana sa nedavnim naslovima iz novina, uključujući i jednu vest koja je tvrdila da su ona i Rodrigez otkazali veridbu.

Uzimajući ove stvari u obzir, izgleda da prekida veze nije ni bilo, već je par samo želeo da skrene pažnju javnosti na sebe. 

dzenifer lopez i aleks rodrigez
Shutterstock