Kraljica popa Madona redovnom svojim objavama "podiže prašinu" u javnosti, te je tako nedavno jedna korisnica Tik Toka optužila Madonu da je fotošopirala svoje lice na njeno telo. 62-godišnja pevačica ponovo je razbesnela javnost svojom novom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je objavila niz selfija na svom profilu, a na jednom od njih se vidi kako pevačica u ustima drži džoint.

Osim toga što, kako kažu njeni fanovi, izgleda brutalno dobro, uspela je i da izazove oštre reakcije konzervativnog dela javnosti, jer je objavila i neprimerenu fotografiju. Ovaj set forografija koji je objavila, pop ikona je nazvala "ljubičastom vladavinom", a veoma je poznata kao neko ko redovno objavljuje provokativne sadržaje.

Madona
Instagram 

Mnogobrojni fanovi su joj zamerili ovaj potez, jer smatraju kako izgleda kao promovisanje marihuane, i podsticanje na konzumiranje opijata.

Podsetimo, Madoni ovo nije prvi put da je napravila ovakav po mnogima skandalozan potez. Naime, ona je u avgustu 2020. godine takođe na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima u ruci drži tanjir sa marihuanom.

Sporne fotografije nastale su na Jamajci, gde je pevačica proslavljala rođendan sa prijateljima i porodicom. Čini se sa se Madona ne obazire previše na komentare, jer nastavlja sa ovakvim kontroverznim objavama.