Pevač Robi Vilijams godinama je bio "tiha patnja" mnogih žena. Ipak, večitog neženju uspela je da "upeca" američka glumica i model Aida Fild. 

Par godinama uživa u skladnom braku iako nije tako bilo od samog početka, a u brojnim intervjuima govorili su o problemima sa kojima su se suočavali. 

Naime, Robi je nedavno priznao da je tri godine bio zarobljen u kući, i da je bio zarobljenik sopstvenog uma. Pevač je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Od 2006. godine pa do 2009. godine nije izlazio među svet. Upravo je tad u nejgov život ušla lepa Aida i vratila ga na pravi put, a par se venčao 2010. godine, da bi kasnije dobili četvoro dece: Teodoru Rouz (8), Čarlton Valentajn (6) i Kolet Džozefin (2), Bo Benedikt Betoven (1) kog su dobili uz pomoć surogat majke.

Zahvaljujući Aidi uspeo je da pobedi mentalne probleme, ali i zavisnost od opijata, te danas uživaju u skladnom porodičnom životu, o čemu često obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama.

I dok je većina objava zabavnog karaktera, poslednja u nizu je, malo je reći, zgozila fanove. 

Naime, Aida je podelila na svom Instagramu video u kom govori da je pre izvesnog vremena udarila mali prst na nozi, i da je od tada jako boli, te je sigurna da će otpasti. A onda se na snimku pojavila Robijeva ruka sa pincetom koji je ičupao nokat dok je Aida vrisnula od bola. 

Ljudi su bili preneraženi objavom, a komentari su se samo nizali: "Užas", "Zašto smo morali ovo da vidimo?", "Zbog čega delite ovakve stvari?", "Verujem da je sada olakšanje, ali zašto pobogu stavljate ovako nešto na internet?", "Kome je ovo zanimljivo?", "Boli me samo da gledam"... samo je delić onoga što su pratioci pisali.