POPULARNI ZAVODNIK POSTAJE OTAC: Skrasio se kraj zanosne fitnes influenserke i sad čekaju prvo dete

Pevač je lepe vesti podelio na Instagramu

NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Popularni pevač Džejson Derulo postaće otac. Naime, pevač očekuje prvo dete s devojkom, fitnes influenserkom Dženom Frumes, a srećne vesti podelili su na društvenim mrežama.

"Ne možemo biti više uzbuđeni zbog ovog novog poglavlja u našem životu", napisao je Džejson ispod videa na kojem je Džena pokazala trudnički stomak tokom njihovog odmora na Bahamima. 

Nisu otkrili tačan termin porođaja, napisali su samo da beba dolazi uskoro. Ispod objave, hiljade fanova su čestitale paru na srećnim vestima.

31-godišnji Džejson i četiri godine mlađa Džena u vezi su više od godinu dana, a u javnosti su prvi put snimljeni u martu prošle godine. 

- Džejson i Džena nisu bili dugo u vezi pre nego je počela izolacija, ali odlučili su se na sledeći ozbiljan korak i nisu zažalili. Oboje su živahnog duha i spontani, pa se stvarno dobro slažu. Džejson neko vreme nije želeo ni za koga da se veže, posebno dok je na svetskoj turneji. Ali ovo mu se činilo ispravnim i svestan je onoga što se događa - izjavio je njima blizak izvor nakon što je par otpočeo romansu.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši