Demi Rouz nedavno je proslavila svoj 26. rođendan, i jedna je od najvećih zvezda na društvenoj mreži Instagram. Nju prati preko 16 miliona ljudi, a ogromna onlajn popularnost donela joj je luksuzna putovanja, status seks simbola i veliku količinu novca, jednom rečju život iz snova.

U 2017. godini zaradila je i titulu "najizazovnije devojke na Instagramu" i to uprkos žestokoj konkurenciji - jasno vam je koliko provokativna treba da bude da bi se izdvojila u masi atraktivnih dama.

Međutim, njen život pre nego što je postigla uspeh na Instagramu nije bio ni malo lak. Pre silnih fanova na pomenutoj društvenoj mreži, Demi se družila sa reperom Tajgom. Dodatnu popularnost osvojila je nakon što je počelo da se šuška da je Tajga nakon raskida sa Kajli Džener upravo u njoj pronašao utehu.

Glasine su se raširile 2016. godine kada je Tajga na objavio fotografiju sa Demi. Kako to obično biva, fanovi su iste sekunde počeli da porede Kajli i Rouz, koja je počela da stiče fanove. Ipak, uskoro se ispostavilo da je Demi samo iskoristila priliku da sebi napravi promociju što joj je pošlo za rukom.

Instagram koristi već duži niz godina, a mnoštvo pratilaca stekla je tako što je počela da objavljuje sve provokativniije fotografije. Ubrzo je dobila neverovatan broj ponuda za posao i potpisala je ugovor sa jednom modnom agencijom. Svoju ljubav prema muzici usmerila je takođe na biznis i na Ibici radi kao di-džej. Pored toga napravila je svoju liniju bikinija za devojke sa većom zadnjicom.

Iako na poslovnom planu niže samo uspehe, Demi u privatnom životu nije imala baš puno sreće. Pre dve godine izgubila je oca Berija (80), a nakon samo osam meseci i majku Kristin, koja je imala 63 godine. - Teško mi je da se nosim s tim koliko se život menja i koliko moram biti snažna. Nije sve savršeno sve vreme, a nemam uvek ni dovoljno samopouzdanja - priznala je uplakana Demi u nedavno objavljenom Instagram videu.

Na ljubavnom planu takođe nije imala previše sreće, ali Demi i dalje veruje u ljubav i nada se da će uskoro naći partnera koji će moći da je prati.

U detinjstvu kaže kako nije imala prave prijatelje i kako je često bila na meti vršnjaka.

- Napastovali su me dok sam bila dete, maltretirali su me u školi i povredili su me brojni bliski ljudi. Prošla sam i veliku tugu kada sam izgubila dvoje ljudi koje volim najviše na svetu. Još pokušavam sve to preboleti, ali shvatam da me je sve to oblikovalo u osobu kakva sam danas - rekla je.