Nažalost ili na sreću onih kojima je to od velikog značaja za posao, u današnje vreme se velika pažnja posvećuje broju pratilaca. Potraga za što većim brojem folovera kod mnogih korisnika ove mreže ne staje, dok se za javne ličnosti jednostavno podrazumeva da spadaju u one kojima to lako ide od ruke.

Sama njihova popularnost donosi mnogo fanova, obožavatelja ali i onih kojima je prosto zanimljivo da prate njihova svakodnevna dešavanja.

Nedavno smo vam pisali i o zaradi poznatih ličnosti na Instagramu, a sada je jedna pevačica uspela da postane prva ženska osoba koju prati najviše ljudi. Arijana Grande je već neko vreme važila za najpraćeniju osobu, ali sada njen profil broji preko 200 miliona pratilaca!

Njena koleginica Lejdi Gaga, sa kojom je nedavno snimila duet, numeru pod nazivom „Rain On Me“, odlučila je da joj čestita na ovakvom uspehu.

„Čestitam svojoj prijateljici Arijani Grande na 200 miliona pratilaca. Ti si kraljica. Nosi tu krunu“, napisala je Lejdi Gaga.

Nakon Arijane, na drugom mestu nalazi se Kajli Džener sa 193 miliona pratilaca, dok treće mesto zauzima Selena Gomez čiji profil broji oko 191 milion pratilaca.

Kada je reč o muškarcima, i dalje prvo mesto po broju pratilaca zauzima Kristijano Ronaldo sa neverovatnih 237 miliona pratilaca.