Ukoliko ste se prvi put susreli sa brendom Good Molecules onda treba da znate da su njima dve stvari bitne. Prva je potpuna otvorenost po pitanju sastojaka koje stavljaju u svoje proizvode, a druga je pristupačnost u vidu niskih cena. Oni žele da njihovi korisnici imaju potpuno poverenje i ovim pristupom su ga apsolutno zaslužili.

Nažalost, do sada nisam probala ništa od njihovog asortimana za negu kože, pa vam ne mogu preneti lične impresije ali oni su definitivno na mojoj šoping listi. Nedavno su izbacili novi čistač za lice pa hajde da vidimo o čemu je reč.

Dakle, u pitanju je blagi dnevni čistač za lice Rosewater Daily Cleansing Gel. On je obogaćen ružinom vodicom koja je puna antioksidanata. Čistač je gelaste teksture, ima pH neutralnu vrednost, umiriće vašu kožu i dovesti je u balans. Pročistiće je od nečistoća i sebuma koji su se nakupili u toku dana i skunuće šminku bez da naruši prirodni balans hidratacije.

Njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama, čistač nema sulfate a pakovanje sadrži 120ml. Njegova cena je pristupačnih 12 dolara. Oni veruju da svako zaslužuje da zna šta se tačno nalazi u proizvodu pa dole možete pročitati i njegov sastav.