Mnogi pamte njenu prvu i ne tako slavnu saradnju sa brendom Too Faced. Tada su mnogi korisnici bili vrlo nezadovoljni kvalitetom palete i optuživali je da je prodavana paleta bila znatno lošijeg kvaliteta od one koju je ona pokazala u videu kada je najavila tu saradnju. Naravno iza toga se krilo još mnogo kontroverznih stvari koje se tiču brenda Too Faced ali to je odavno prošlost.

Posle toga imala je uspešnu saradnju sa Ofra Cosmetics brendom sa kojim je napravila nekoliko hajlajtera i proizvoda za usne, a danas smo svedoci njene poslednje kolaboracije! Niki Tutorijals i Beauty Bay su udružili snage i predstavili nam paletu senki.

Niki-Tutorijals-nova-paleta
beautybay.com 

Reklo bi se da je paleta baš po merilu Niki. Čim je ugledate, pogodi vas eksplozija boja što je prva asocijacija kada pomislite na ovu mladu i vrlo uspešnu devojku. Ko možda ne zna, ona ima jedan od najvećih beauty kanala na You Tube-u sa preko 13 miliona pratilaca.

Niki kaže da je presrećna što je najzad naišla na brend u koji veruje i sa kojim je pronašla zajednički jezik. Paleta sadrži 20 presovanih pigmenata koji dolaze u mat i šimer završnicama a možete je kupiti na sajtu beautybay.com. Paleta je nažalost limitirana edicija pa ukoliko je želite odlučite brzo. Sve ostale detalje u vezi palete, svočeve i toga kako senke izgledaju na očima pogledajte u videu koji je Niki snimila.

Niki-Tutorijals-nova-paleta
beautybay.com