Imperativ letnjeg perioda je lepa i sjajna koža. Svi je želimo, to je jasno. Ali kako da je očuvamo, ne izlažemo preterano sunčanim zracima a da ona ima bronzanu boju i sjaj? Uz pomoć kozmetike ali i šminke!

Evo 4 načina kako imati lepu kožu dok šetate novu lepršavu haljinu. Ovo su tehnike i proizvodi koje sam isprobala i sama koristim tokom leta perioda.

1. Uz pomoć šimerastog ulja

Ovo mi je jedan od omiljenih načina da ulepšam izgled kože. Probala sam razna ulja sa sjajem i šimerom i jedno od omiljenih mi je čuveno Nuxe Huile Prodigieuse Or ulje. Volim i klasičnu verziju bez sjaja i ovu bronzanu. Ostaviće kožu sjajnom ali ne i masnom, a mirisaćete dugo nakom nanošenja.

 2. Uz pomoć tinta

Što se ovog tiče bila sam dosta skeptična jer tintovi mogu da budu zeznuti. Često se dešava da se ne nanesu ravnomerno i morate baš brzo da ih utrljate. Međutim, za telo su odlična opcija jer daju boju a uopšte ih ne osećate na koži. Uprato je takav ovaj The Body Shop Honey Bronze. On se brzo upije i kao da nemate ništa na koži. Daje vrlo blagu boju i ne nadajte se previše ali sasvim dovoljno ako se svetle puti kao ja.

3. Uz pomoć tečnog ili kamenog hajlajtera

Ovo ste verovatno već i probali ali hajlajter nanet na određene zone daje savršen efekat. Posebno kada ste na suncu. Preporučujem da ga nanesete na ključne kosti, vrhove ramena i dekolte. Golden Rose Diamond Breeze hajlajter sa slike sam uzela prošle godine, on je iz limitirane kolekcije i ne znam da li ga ima u prodaji i dalje ali odličan je! Ona daje visok sjaj i srednje jaku bronzanu boju pa ga možete mešati i sa losionom ili uljem.

4. Uz pomoć velike četke i mat bronzera

Ovo sam još davno videla da šminkeri redovno rade na modelima. Potrebna vam je samo velika kabuki četka i bronzer. U principu ne mora da bude mat, može i šimerast. Ovo mi je super trik kad na brzaka želim da osenčim noge. I kad su vrućine, prah je realno mnogo najprijatniji od bilo kakvog losiona ili ulja.

Bronzani-ten-brzo-rešenje
Natasa M. 

Bronzani-ten-brzo-rešenje
Natasa M. Sa leva na desno: The Body Shop Honey Bronze, Golden Rose Diamond Breeze, Sephora Shimmering Dry Oil (koje sam tek kupila) i Nuxe Huile Prodigieuse Or