Prirodnom lepotom Emili Ratajkovski svi smo zasenjeni. Ako ćemo iskreno, njoj šminka uopšte ne treba. Ali danas imamo povod da pričamo upravo o šminkanju. Ona i njen dugogodišnji prijatelj i lični šminker su odlučili da snime video tutorijal. Naime, Hugo Vango je napravio svoj Jutjub kanal i pozvao Emili da mu bude gost.

U video on je pokazao korak po korak kako je šminka. A tu smo zapazili i neke čudne aplikatore za šminkanje, evo o čemu je reč.

Tutorijal počinje sa opsežnom pripremom kože, nanošenjem hidratantnog seruma i opuštajućom masažom lica. Hugo objašnjava kako je šminka vrlo lična stvar i svako ima svoj način aplikacije. Svojim kanalom želi prvenstveno da pokaže ženama kako on to radi, u nadi da će nešto od toga one isprobati i na sebi. Međutim ako im se ne sviđa tehnika, ohrabruje ih da nastave sa svojim načinom.

Nakon toga Hugo uzima sunđer veličine dlana i njime počinje da nanosi tečni puder. Toliki sunđer za aplikaciju bilo čega na licu? U pitanju je zapravo Make Up For Ever sunđer koji je namenjen za telo ali on kaže da sa njim obožava da nanosi puder na lice. On mu je omiljen! Dalje nastavlja i korektor njime da blenda i zaista je fascinantno gledati kako se dobro snalazi sa njim.

Na kraju, Emilina šminka je ispala savršeno i tehniku ovog sjajnog šminkera morate videti svojim očima.