Kako se približavam deceniji u kojoj počinje život, što bi rekli Darkwood Dub, sve mi je bitnija nega kože od količine šminke na licu. Jutro započinjem čišćem lica i vrata Garnierovim bio tonikom, te stavljam hidratantnu Huggy kremu (domaći, prirodni brend, tople preporuke). Ovo mi je u suštini i večernji ritual, s obzirom da imam mešoviti tip kože, te mi se ova kombinacija tonika i kreme pokazala najučinkovitijom. Prethodno sam nanosila organsku kremu Soley, koju mi je brat doneo sa Islanda i ona mi je bila idealna. Sada je povremeno stavljam, s obzirom da je mala verovatnoća da ću ponovo moći da je kupim ili dobijem.

Beauty proizvodi
Wanted Beauty proizvodi

Puder sam zamenila BB Roche kremom, ali naravno kao podlogu za podočnjake do poda stavljam Max Factorov ili Revolution korektor. Olovka za usne i sjaj gušće teksture (da, vratile se 2000-te) su mi skoro pa obavezni kada idem na terene ili u grad. S vremena na vreme stavim i senku, ali eto npr. maskaru trenutno ni ne posedujem. Prethodno sam kupovala najjeftinije moguće, tipa Essence - koja je savršena.

Šminka
Wanted Šminka

Ranije skoro pa da nisam mogla sebe da zamislim bez maskare i olovke za oči ili ajlajnera u izlasku, a sada je potpuno obrnuta situacija. A da, ni obrve ne čupam. Kako sam već rekla - od drag kraljice do hipija razvojni je makeup i beauty put jedne Vanje.

This is what I'm talking 'bout... 18 mi ljeta bejaše
Wanted This is what I'm talking 'bout... 18 mi ljeta bejaše

 *

Ovde imam profi šminku, ali da, eonima svetlosnih godina daleko od mog današnjeg fazona
Wanted Ovde imam profi šminku, ali da, eonima svetlosnih godina daleko od mog današnjeg fazona

 *

Vanja Ratković
Wanted Vanja Ratković