Ne znam za vas, ali definitivno ima nešto interesantno u tome da gurnete nos gde mu nije mesto :) Sigurno znate one popularne videe na Jutjubu "What's in my bag", gde devojke vade sve što im se trenutno nalazi u tašni pa se pravdaju zašto imaju omot čokolade pojedene pre 2 meseca, hrpu starih računa itd? Sadržaj mog cegera nije tako raznolik ali je nadam se i dalje dovoljno zanimljiv.

Prošle nedelje sam vam pisala tome šta sam sve zatekla na popustima u Lilly i DM drogerijama, a danas sa vama delim šta sam kupila za sebe. Verujem da su proizvodi i dalje na popustu, pa ako vam je nešto interesantno znate šta vam je činiti.

Krenuću od nege. Želela sam da uvrstim u svoju rutinu neki serum sa Vitaminom C i naišla u DMu na Neogen Real Vita C. Za drogeriju on je dosta skup, puna cena mu je 3.200 dinara. Međutim na popustu je bio 2.300 dinara. Odluka da ga uzmem je bila jedan od najboljih. Ovaj serum je odličan. Svideo mi se posle prvog korišćenja. Vrlo je lagan, pa je zgodan za korišćenje i preko dana, što sa prošlim Avon Anew Vitaminom C serumom nije bio slučaj jer je on u uljanoj formi (inače još jedan odličan proizvod i preporuka za zimu). Ovaj serum, pored Vit. C ima i niacinamide visoko u listi sastojaka i formula je zaista puna antioksidanasa, tako da ga toplo preporučujem.

Kupovina-kozmetike-na-popustu
Natasa M. 

Pred njega, tu se našao i brend Revuele čije proizvode nikad nisam probala (ima ih u DMu). U pitanju je Cleansing Scrub, piling za čišćenje lica. Cene ovog brenda su vrlo pristupačne, i ova kutijica je bila svega 319 dinara na sniženju. Piling čestice su vrlo sitne i efekat je nežan što inače volim. Za ove novce skrab je zaista fin i meni ostavlja čist ali ne isušen osećaj na koži.

Sledeći je mist za lice iz Garnier Bio linije. Čula sam dosta pohvala za ovu liniju proizvoda i mogu reći da je sprej super. Ima prijatan i  blag miris, pumpica izbacuje sitan mlaz i ovakve proizvode volim da koristim i na telu kao osveživač i hidratantni boost.

Dalje, na slici verovatno vidite Thiomucase Forte kremu i verujem da znate da je to Hemofarmova verzija kreme protiv celulita. Imala sam ranije gel verziju ali nikad nisam redovno koristila. Ovaj put planiram da je mažem onako kako preporučuju, 2 puta dnevno pa ćemo videti da li ima efekta. Za celulite je presudna ishrana ali neće škoditi i ova krema :)

Kupovina-kozmetike-na-popustu
Natasa M. 

Suvi šampon od 200 dinara? Naravno da sam ga uzela! Regularna cena mu je možda 350 dinara. Ovaj šampon sam već koristila i sviđa mi najviše što miriše blago. Većina suvih šampona me guši. Što se tiče efekta upijanja masnoće, on je srednji ali vam zato neće ostaviti jak beli trag.

Već duže vreme stalno kupujem ovaj Velnea aceton i odličan mi je, preporučujem ga. A jedna novina za mene jeste da Lilly ima štand Revolution šminke pa sam odlučila da probam njihov čuveni korektor Conceal & Define. Ima laganu teksturu a rekla bih i dosta dobro pokrivanje. Nisam ga još testirala.

I na kraju, nisam odolela maskama. Nažalost, nijednu nisam probala ali sa korejskim sheet maskama nema greške!