Model i influenserka Loti Mos (23) prošetala je Santa Monikom s bliskom prijateljicom Sarom Rej s kojom je otišla na ručak. Loti je inače mlađa sestra bivšeg top-modela Kejt Mos. Puno ime joj je Šarlot Mos, ima 23 godine, ali vrlo je verovatno kako nikada neće dostići popularnost svoje sestre.

Loti je poznata po svom provokativnom stajlingu, koji je uglavnom na granici ukusa, pa mnogi kažu da izgleda jeftino. Tako je bilo i ovaj put kada je uslikana u neobaveznoj šetnji. Pritom je na ulice donela dozu "Gossip Girl" likova u kariranoj mini suknji i topiću bez rukava koje je iskombinovala na bele sandale sa manjom štiklom. Suknjica je imala i dva poprilična proreza koja su se vijorila na vetru pa kombinacija i nije bila najsrećnija, ali mlada Britanka ponosno je prošetala u njoj.

Loti Mos
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Još jedan promašaj", " Unajmi nekog stilistu", "Ova devojka uvek izgleda jeftino", "Ugledaj se na stariju sestru", samo su neki od komentara na račun mlade Loti.

Iako nema puno toga zajedničkog što se tiče starije sestre bar kad je stil u pitanju,nešto ipak ima, a to su razni skandali i kontroverze koje se vežu uz njih. Oni posljednji vezani uz Loti svakako se tiču kršenja karantina, proslava usred pandemije koronavirusa koja je izrazito jako pogodila Veliku Britaniju.

Odlasci u Meksiko na jahtu pod izgovorom da je put bio poslovne prirode. Loti je morala i javno da se izvini zbog slavlja s prijateljima za vreme "lockdowna" i zbog izjave da je "superprenosilac koronavirusa" u videu u kojem se ljubila s prijateljicama.

Nedavno su strani mediji pisali kako je Loti sklopila dogovor sa stranicom za odrasle "Glow", preko koje se pretplatnicima deli provokativan sadržaj.

Njene atraktivne fotografije korisnici mogu da pogledaju za 14 funti mesečno, odnosno oko 16 evra. Loti s korisnicima deli fotografije u seksi donjem vešu, kupaćim kostimima i uglavnom je reč o polugolim fotografijama. Ako korisnici žele nešto provokativniju varijantu fotografije, trebaju još dodatno da plate.