Slavne manekenke, sestre Bela (24) i Điđi Hadid (25) viđene su na večeri posle "Versaće" revije na nedelji mode u Milanu. Paparaci su ih uhvatili u opuštenom izdanju, a izgleda da su se trudile da ih niko ne prepozna.

Bela i Điđi su uslikane u jednom poznatom italijanskom restoranu u neobičnom izdanju koji preferiraju poslednjih meseci. Điđi je tom prilikom nosila crni sako, sive farmerke i šarenu kapu na glavi, dok je njna sestra nosila sako u istoj boji, a na glavi je imala crnu maramu.

ĐiĐi Hadid
BIRICHINO-SBADATINO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Lepe su, ali zašto se ovako oblače", napisala je jedna obožavateljka na Instagramu.

ĐiĐi Hadid
Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Inače, američka manekenka Bela Hadid poslednjih meseci je kritikovana zbog svog izgleda, tačnije stajlinga. Bela koja je svetski poznati top model i koja je jednom prilikom kompjuterskim obračunom proglašena za najlepšu ženu na svetu, ne mari za loše komentare, pa tako već duže vreme "promoviše" neshvatljive trendove, baš kao i njena starija sestra Điđi. Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia Pogledajte stajlinge Bele i Điđi