Slavna manekenka Bela Hadid koja je nedavno proglašena za najlepšu ženu sveta, objavila je na svom Instagramu nekoliko fotografija u prirodnom, ležernom izdanju, ali nije svuda naišla na pohvale.

Dok su mnogi komentarisali da joj se dive što je rekla "ne" fotošopiranju i dodatnom ulepšavanju, neki tvrde da ona nikako ne može imati titulu jedne od najlepših žena sveta - po mnogim anketama, zapravo, drži i prvo mesto.

Iako se mnoge njene koleginice ne bi usudile da se fotografišu bez ikakvih filtera, Bela je pokazala svoje lice bez šminke, pa čak i kako izgleda kada se ujutru probudi.

Bela Hadidi.jpeg
Instagram 

Pojedini su prokomentarisali da joj nije teško da sebe predstavi bez grama šminke, jer je "popravila" sve nrepavilnosti zahvaljujući plastičnim hirurzima, dok drugi misle da je manekenka lepa i da je zaslužila pomenutu titulu.

Manekenka na fotografijama iz prošlosti izgleda zaista drugačije, što ide u prilog komentarima da se podvrgla nizu intervencija. Strani mediji navode da je Bela radila usta, nos, bradu, jagodice, mačje oči, kao i da redovno koristi botoks.

Pogledajte više fotografija u galeriji pa procenite sami da li Bela Hadid s pravom nosi titulu najlepše žene.

Instagram Manekenku su proglasili najlepšom ženom sveta, ali ona, ipak, uz sve titule lepotice nema problema da pokaže kako izgleda bez trunke šminke

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas