35-godišnja  je američki plus-size model iz koja izaziva velike rasprave. Iako su plus-size modeli i te kako zastupljeni u modnoj industriji od pojave Ešli Grejem, i dalje postoje oni koji se protive njihovim angažmanima smatrajući kako promovišu nezdrav način života.

Tes ima 140 kilograma, neverovatno puno samopuzdanja, a za sada oduševljava više od dva miliona fanova na Instagramu golišavim fotkama, ali i brojnim modnim saradnjama. I sama sebe naziva "velikom devojkom", međutim pojedinci je vide kao "ženu s oblinama", što izaziva veliku raspravu gde počinje, a gde završava kategorija "plus-size".

PLUS SIZE MODEL OKO KOG SE GODINAMA LOME KOPLJA: Jedni je obožavaju, a drugi pitaju gde se završava NJENA KATEGORIJA
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se kako Amerikanku to nimalo ne uzrujava, jer nastavlja po svome, a tek se tu i tamo obračuna s hejterima.

Jer dok oni negoduju, ona odlično zarađuje i krasi neke od najpoznatijih naslovnica sveta, a dive joj se i poznate dame poput Rijane i Kejt Hadson koje imaju svoje modne linije koje su pritom i vrlo uspešne.

PLUS SIZE MODEL OKO KOG SE GODINAMA LOME KOPLJA: Jedni je obožavaju, a drugi pitaju gde se završava NJENA KATEGORIJA
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tes je od 2015. godine u srećnom braku sa suprugom Nikom sa kojim ima dvoje djece, a nedavno je viđena nakon izlaska iz teretane, što je ponovo pokrenulo raspravu na ovu temu. Više fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Jedni je obožavaju, drugi smatraju da daje loš primer ljudima.

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas