Jedno od najpoznatijih imena modne industrije već je neko vreme mlada Bela Hadid. Iako je popularnost stekla zbog poznatog prezimena, s vremenom je postala angažovanija od svoje starije sestre Điđi koja je pre nje harala modnim pistama.

Uz pomoć estetske hirurgije svoj izgled je dovela do savršenstva - mačkaste oči, šiljasta brada, pune usne, dijamantni izgled lica, sve su to karakteristike koje su danas, izgleda, poželjne, a ona je to shvatila na vreme.

Zbog svega navedenog ne čudi da je 24-godišnja američka manekenka poslednjih dana glavna zvezda u Parizu u kojem se održava prestižna Nedelja mode. A kad nije na pisti, Bela odlazi u obilazak grada ljubavi u pratnji telohranitelja, a paparaci ne propuštju priliku da je snime.

Ovaj put su "pogodili u metu" zbog zaista očajne kombinacije koju je nosila i za koju nikome nije jasno kako je uopšte došla na ideju da je nosi.

Komplet s crnim, crvenim i plavim prugama izgledao je očajno na njoj ako je suditi po komentarima na društvenim mreža, ali Bela ne mari za to previše, pa tako već duže vreme "promoviše" neshvatljive trendove koji joj jednostavno ne stoje, baš kao i njena starija sestra.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas