Latino diva Dženifer Lopez dobro je poznata svima, ali mnogi ne znaju da pevačica ima i dve sestre. Za mlađu Lindu Lopez mnogi kažu da neodoljivo liči na popularnu pevačicu.

Linda je takođe često pred kamerama, bavi novinarstvom i veoma je uspešna u svom poslu.

Kada je nedavno na svom Instagram profilu objavila jednu sliku iz zavejanog Njujorka, sa belom vunenom kapom na glavi i umotana u šal, mnogi su ostali u čudu, jer su u prvi mah pomislili da se radi o Dženifer Lopez.

- Veoma je volim i poštujem. I ona je samohrana majka, ali ne kao ja. Ja sa svih strana imam pomoć, ali ona ne. Uvek je pitam: ‘Treba li ti nešto?’, a onda uvek odgovara: ‘Dobro sam’. Ali, znam da je iscrpljena - rekla je Dženifer o svojoj sestri jednom prilikom.

Linda ima 47 godina, a dosada je radila na mnogim televizijskim kanalima. Zabavljala se s njujorškim DJ-em Krisom Bukerom, ali ta veza nije potrajala. S dečkom Adamom Godfridom dobila je ćerku Lusi Vren Lopez-Goldfrid koju odgaja sama.

Mnogi misle da Dženifer i Linda izuzetno liče, a jedno je sigurno - ove dve sestre provode mnogo vremena zajedno, često objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.