Pevačica Dženifer Lopez na inauguraciji Džozefa Bajdena pevala je kombinaciju pesama "This land is your land" i "America the beautiful", a ubacila je poznati stih iz svog hita iz 2000. godine "Let's get loud".

Džej Lo verovatno nije ni slutila da će ovaj njen potez izazvati burne reakcije.

Pred kraj svog nastupa Dženifer je na španskom recitovala, a onda je otpevala stih "Let's get loud" iz svog hita iz 2000. pre nego što je završila.

Mnogima je zasmetalo njen potez. Dok je jednima bio smešan, druge je bilo sramota, te nisu želeli da gledaju njen nastup.

Bilo je i onih koji su je optužili za samopromociju, a i onih koji misle da iza svega stoji politička poruka namenjena Latinoamerikancima koji žive u SAD-u.

Mnogi su u njenom potezu prepoznali poziv Latinoamerikancima da se napokon čuje i njihov glas u zemlji. Ovo nije prvi put da je baš tu pesmu iskoristila za slanje političke poruke, piše Insider.

Tokom šoua na poluvremenu prošlogodišnjeg Super Bowla ovu pesmu pevala je zajedno sa svojom ćerkom, dok je bila ogrnuta velikom portorikanskom zastavom. Tada su ispred bine bila i deca koja su sedila u kavezima, a veruje se kako je to bila aluzija na odvajanje imigrantske dece od roditelja na američkoj granici s Meksikom.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas