Mlada reperka Danijela Bregoli, poznatija javnosti kao Bed Bejbi, nedavno je progovorila o traumama iz detinjstva. Danije se po prvi put osvrnula na traume koje je doživela  na ranču "Turn-About" na koji je poslata zbog svog problematičnog ponašanja pre nekoliko godina.

Naime, ova 17-godišnjakinja je 2016. godine boravila u ovoj ustanovi, koja je predstavljena kao hrišćanski program za problematične tinejdžere, a danas kaže da se umesto pomoći ovde susrela sa strašnim tretmanom. Danijela tvrdi da su joj bila oduzeta sva prava.

Ona je otkrila da je u kamp odvedena protiv svoje volje, tako što su joj usred noći upali u sobu i sa lisicama na rukama odveli put izolovanog ranča.

"Oni dođu usred noći, ne govore deci kuda idu. Samo ih uzmu, stave im lisice i strpaju u auto. U osnovi to je kao otmica", rekla je mlada pevačica.

Istakla je da su joj uskratili neophodne fizičke potrebe. Naime, kako kaže često nije mogla da se istušira, da jede koliko želi, prehladu nosu lečili lekovima, a takođe su je neprestano terali da sedi uspravo. Dodala je i da su zaposleni imali prava da kažnjavaju decu ako prekrše neka od brojnih pravila ranča, ili ako su prosto bili neraspoloženi i tako bi im jednostavno tog dana došlo.

"Nikad mi nisu dali da prilegnem. Spavalo bi mi se, a oni bi me budili. Pomislila sam da će celo iskustvo biti jako mučno kada sam videla te ljude bez ikakvog saosećanja", ispričala je Bejbi. 

Reperka je rešila da obelodani svoju priču o ovom kampu nakon što je čula ispovest još jedne polaznice kampa - Hane Arkulete, a koja tvrdi da je tamo bila seksualno zlostavljana od strane muškog člana osoblja.

"Naša reč je protiv njihove jer kada ste tamo nema svedoka, nema kamera, nema telefona. Zato je i meni bilo teško da progovorim jer sam mislila da mi niko neće verovati. Mnogo stvari se tamo desilo, a to me je sve povredilo", objasnila je Danijela.

Video je zaključila apelom za roditelje da pronađu konstruktivna rešenja za ponašanje svoje dece, a ne da ih šalje u sumnjive kampove.