Šarlot Loti Mos (23), mlađa sestra supermodela Kejt Mos (47), našla je lak način za zaradu tokom pandemije. Sklopila je dogovor sa stranicom za odrasle "Glow", preko koje s pretplatnicima deli provokativan sadržaj, pišu strani mediji.

Njene atraktivne fotografije korisnici mogu pogledati za 14 funti mesečno, odnosno oko 16 evra. Loti s korisnicima deli fotografije u seksi donjem vešu, kupaćim kostimima i uglavnom je reč o polugolim fotografijama. Ako korisnici žele nešto provokativniju varijantu fotografije, trebaju još dodatno da plate.

"Otključaj da vidiš kako otkrivam grudi", napisala je uz jednu od objava na društvenim mrežama, kako bi privukla pratioce da iskeširaju 50 funti, odnosno 60 evra, za jednu fotografiju nje u toplesu.

Stranica veoma liči "Only Fans" koji koriste mnoge devojke iz našeg regiona. Na Glow-u postoji mogućnost privatnog dopisivanja tokom kog se mogu zatražiti seksepilne fotografije, naravno, uz doplatu.

Kako pišu strani mediji, Loti prodaje i video na kom je potpuno gola za 1.000 funti, odnosno 135.000. dinara."Glow" zadržava 20 posto zarade, a ni jedan sadržaj na toj stranici ne može biti besplatan.