Slavna manekenka Irina Šajk (35) i glumac Bredli Kuper (46) proslaviće predstojećeg vikenda rođendan svoje ćerkice Lee, a dok obavljaju poslednje pripreme poznata mama i njena devojčica izgledaju neodoljivo.

Naime, paparaci gotovo svakodnevno uhode rusku manekenku, a poslednji put je viđena s ćerkom na Menhetnu. Obe su bile u vrlo trendi izdanjima, a Irina je ovu priliku odabrala ravne čizme preko kolena u beloj boji sa crnim đonom, svetlosive helanke, kariranu košulju i elegantan kaput.

Lea de Sena ponovo je privukla više pažnje i od jedne od zvanično najlepših žena planete, zahvaljujući cipelicama s animal printom, roze čarapama, haljinici s tilom i simpatičnoj roze bomber jaknici.

irina šajk
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Na prvi pogled mnogi pomisle "kakva mama - takva ćerka" i zaista tu nema greške, jer je i sama Irina nedavno otkrila da je Lea njena umanjena verzija.

"To je kao da imate svoj odraz. Ona je mini-ja", rekla je manekenka početkom marta za "The Sunday Times Style".

Šajkova je, inače, nedavno ispričala i da njena ćerka ide na časove ruskog jezika, koji njen bivši verenik i Lein otac Bredli Kuper ne razume.

"Lea zna da tata ne priča ruski, pa mu ponekad prevodi s ruskog na engleski", rekla je ona kroz smeh za "Page Six". 

Šuškalo se i kako bivši par nije ostao u dobrim odnosima nakon raksida, a onda su pre otprilike godinu dana prvi put viđeni kako raspoloženi razgovaraju i kako se grle na ulicama Njujorka. 

irina šajk i bredli kuper
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ovih dana, čini se, istorija se ponovila. Bivši par nedavno je viđen kako se vozi Njujorkom Bredlijevim automobilom i to gotovo dve godine posle raskida. Ipak, nikakvi detalji ovog druženja nisu poznati javnosti, jer su oboje uvek bili vrlo tajnoviti. Više Irinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Profimedia Ruska manekenka važi za najbolje stilizovanu ženu