Kajli Džener najmlađa je od sestara Kardašijan, ali je itekako uticajna influenserka i poznata ličnost koja postavlja trendove. Mnogi slede njen primer naročito kada je šminka i moda u pitanju, ali i stil života. Nadamo se da će tako biti i ovaj put, jer je zaista dala dobar primer svima.

Naime Kajli je je donela novogodišnju odluku da će svakodnevno trenirati u 2021. godini što je objavila na društvenoj mreži Instagram na kojoj ima 223 milliona pratilaca, na samom početku godine. Čini se da se mlada milijarderka drži reči jer, osim što objavljuje videe iz teretane, na Kajlinom telu se vidi znatna promena.

Kajli Džener
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najpopularnija influenserka na svetu sada ima vidljive trbušnjake, a u red je dovela i noge koje izgledaju bolje nego ikad. To najbolje dokazuju paparaco fotke na kojima je Kajli uhvaćena skockana od glave do pete u potpuno beloj kombinaciji.

Ispod ovih fotografija nizali su se komentari njenih obožavalaca, koji su bili oduševljeni njenim izgledom.

"Blistaš", "Izgledaš fenomenalno", "Imaš noge od milion dolara", samo su neki komentari ispod slike.

Na sebi je imala kratku belu haljinu od pufnastog materijala i isti takav ogrtač, a uz sve to je ukombinovala sandale u istoj boji. Ovaj stajlig stavio je njene preplanule i zategnute noge u prvi plan. Može se reći da su njene gole noge bile zvezde celog izgleda.

Kajli se ovako sredila za večeru s prijateljicom Piom Miom koju je pre nekoliko godina proslavila, a koja takođe obožava da pokazuje sve svoje čari na Instagramu.